Curs valutar BNR 22 aprilie 2020. Cât costă azi 1 euro

Publicat: 22/04/2020 | 07:41
Curs valutar BNR 22 aprilie 2020. Cât costă azi 1 euro

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință al monedelor. Specialiștii informează că euro este din nou în creștere. La fel se întâmplă și în cazul lirei sterline și al dolarului american.

Euro crește din nou! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României în cadrul cursului valutar interbancar, moneda europeană înregistrează o valoare mult mai mare, în timp ce leul se depreciază. La fel se întâmplă și în cazul unei lire sterline și al unui dolar american.

Astăzi, 22 aprilie, la ora 13, BNR va anunța cât costă un euro, un dolar sau o liră sterlină.

 

Cursul valutar de miercuri, 22 aprilie

Curs BNR euro

Un euro este în creștere și, față de ziua precedentă, înregistrează o valoare mai mare, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României.

1 euro = 4.8424 lei

Curs BNR dolar american

Și dolarul american este tot în creștere! Potrivit informațiilor afișate în cadrul cursului interbancar din această dimineață, moneda are o valoare mai mare decât cea înregistrată ieri.

1 dolar american = 4.4794 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro și al unui dolar, lira sterlină crește și ea! Potrivit datelor furnizate de Banca Națională a României, moneda înregistrează azi o valoare mai mare decât în ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.5211 lei

Citește și...