Dan Negru, reacție furibundă pe Facebook după apariția pictorialului cu Elena Udrea

Publicat: 31/08/2018 | 10:49
Dan Negru, reacție furibundă pe Facebook după apariția pictorialului cu Elena Udrea

Dan Negru, cunoscutul prezentator de televiziune, a avut o reacție furibundă după apariția, în revista Viva, a fotografiilor cu Elena Udrea însărcinată. Vâlvătaia mediatică alimentată de controversele din jurul Elenei Udrea continuă și pare imposibil de stins.

„Aș da o lege ca toate revistele din România care vor mai avea pictoriale cu vedete însărcinate, cum e cel de acu’ al Elenei Udrea, sa aibă pe copertă o banderolă neagră în amintirea celor 1500 de copii care mor anual în România înainte de a împlini varsta de 1 an!”, a izbucnit Dan Negru după ce a văzut pictorialul, continuând: ”ROMÂNIA E PE PRIMUL LOC LA MORTALITATE INFANTILĂ DIN EUROPA”!

Dan Negru a insistat și asupra a ceea ce el numește o mare greșeală jurnalistică – faptul că privitorul nu poate recunoaște imediat personajul din imagine: Fotografia de copertă ”încalcă principala regulă a unei poze de coperta: să recunoști din prima personajul din fotografie. Se învață in școlile de jurnalism”.

Scandalul creat în jurul pictorialului din revista Viva este departe de a se fi încheiat, iar alte reacții – pro sau contra – nu vor întârzia să apară.

Cert este că Elena Udrea reușește din nou fie în centrul atenției, încingând spiritele, numeroase întrebări legate de ea și de acuzațiile care îi sunt aduse rămânând, în continuare, fără răspuns.

Cristian Lisandru

Citește și...