Dana Săvuică, mărturisiri despre iubitul său. Ce poveste de dragoste deosebită trăiesc cei doi

Publicat: 07/09/2020 | 19:06
Dana Săvuică, mărturisiri despre iubitul său. Ce poveste de dragoste deosebită trăiesc cei doi

Dana Săvuică a făcut, recent, mărturisiri despre iubitul său. Citește mai jos cum s-au cunoscut cei doi și cum e relația lor.

După divorț, Dana a fost o perioadă singură, însă la un moment dat viața i l-a scos în față pe cel care i-a devenit iubit.

Vedeta a vorbit despre această relație și a făcut mărturisiri neobișnuite. Cei doi se cunoșteau de aproape 30 de ani, însă în trecut totul a fost la nivel de simpatie.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ. E PRIMA RELAŢIE PE CARE ŞI-O ASUMĂ DUPĂ DIVORŢ. DANA SĂVUICĂ & IUBITUL NU SE ASCUND: FORMEAZĂ UN CUPLU, DAR TOTUL PÂNĂ LA… PORTOFEL!

„Femeile au problema asta…”

„Suntem într-o relație de câțiva ani buni de zile, dar nu am vorbit despre el pentru că mi s-a părut… una este viața, intimă, dragostea și relația. Sincer, nici nu vrea. Nu e genul care să caute celebrutatea, nu e genul acela de bărbat care să devină și el vedetă pe lângă persoana publică cu care a intrat în relație. E un tip cu picioarele pe pământ. E pur și simplu… Știi ce vorbeam despre ciclul vieții? Cum tindem să facem aceleași greșeli ăn viață, să ne raportăm tot la trecut. Femeile au problema asta…”, a spus Săvuică la o emisiune TV, scrie Wowbiz.

„Îl cunosc de aproape 30 de ani. Și cum e că noi ne-am cunoscut prima oară când aveam 17 sau 18 ani, când trebuia să dau la facultate. Eram în clasa a 12-a și mergeam la meditații. Și făceam meditații la geografie. Am ajuns la profesoara aceea acasă și am dat nas în nas. Și ne-am plăcut unul pe altul, dar eram prea tineri și concentrați pe a intra la facultate, după care el a plecat în America și a rămas acolo și știi cum e… fiecare pe drumul lui. Ne-am revăzut după o perioadă și cumva dintr-una în alta s-a închis cercul”, s-a mai confesat Dana.