Dani Mocanu, amenințat de musculosul Columb că-i pune interdicție în București! Discuție ca-ntre mafioți…

Publicat: 15/05/2018 | 23:10

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unei înregistrări de-a dreptul explozive, care, cu siguranță, va pune pe jar întreaga suflare a cântăreților de manele. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Controversatul artist Dani Mocanu, trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru aderare la un grup infracțional, proxenetism și spălare de bani (VEZI DETALII AICI), a fost protagonistul unei discuții care pare a fi desprinsă dintr-un film cu mafioți.

Dani Mocanu nu dă impresia că ar renunța cu una, cu două, la comportamentul de ”Bad Boy”. Artistul care este acuzat de aderare la un grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani a fost „eroul” unui episod desprins parcă din filmele cu Al Capone. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

CANCAN.RO, SITE-UN NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, înregistrarea telefonică în care manelistul este amenințat de un musculos cunoscut în anumite medii din Capitală drept Columb. Tânărul interlop pare să fie foarte deranjat de atitudinea manelistului și nu se sfiește să-i transmită acestuia că-i pune interdicție în Capitală. (VEZI ȘI: CINE L-A TURNAT PE DANI MOCANU)

”Daniele, tu chiar nu-ți dai seama că vorbești cu mine la telefon! Tu vrei să mă superi rău pe mine, vrei să nu mai mergi prin București, pe aici…”, i-a transmis Columb lui Dani Mocanu.

”Eu nu sunt cântăreț, eu sunt interlop”

Chiar dacă Dani Mocanu încearcă să discute cu interlocutorul său într-un mod calm, Columb nu se sfiește să folosească mai multe cuvinte triviale la adresa manelistului. Discuția dintre cei doi degenerează, iar, la un moment dat, controversatul manelist are o replică halucinantă.

Dani Mocanu i-a transmis musculosului un mesaj destul de clar: ”Eu nu sunt cântăreț, eu sunt interlop”, a fost mărturisirea sa sinceră. (NU RATA, AICI: DANI MOCANU A CUCERIT TOATE MAMELE!)

 

Columb, cel care îl amenință pe Dani Mocanu

Dani Mocanu, acuzat de proxenetism

Dani Mocanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de mai multe persoane. El este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, proxenetism și spălare de bani. În noiembrie 2017, DIICOT a pus sechestru pe averea manelistului. Alături de el vor mai fi judecați și Ionel Anton, zis Lupu, Ionuț Vișinescu, Marian Ionel Tătărăscu, Romario Mocanu, Ionuț Alexandru Oțelea, Stelian Bolboașă, Marius Constantin Anghel, Gheorghe Anton și Ioana Anton. (NU RATA, AICI: DANI MOCANU FACE RAVAGII PRINTRE FEMEI! CINE I-A PICAT ÎN PLASĂ)
Potrivit procurorilor DIICOT, în vara anului 2016, Ionel Anton a intrat în relaţii infracţionale cu Dani Mocanu și fratele acestuia, Nando Ionuț Mocanu. Ambii ar fi fost implicați în activităţi de proxenetism. Manelistul i-ar fi plasat lui Ionel Anton o fată de cetățenie română cu domiciliul în Republica Moldova. Ea practicase anterior prostituţia în Irlanda. La sfârşitul lui 2016, tânăra ar fi practicat prostituția sub protecţia grupării într-una dintre locuințele închiriate în Londra. Dosarul a fost  trimis pentru judecare la Tribunalul Dâmboviţa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...