De ce au ales Tavi Clonda şi Gabriela Cristea numele Victoria pentru fiica lor. Soţul prezentatoarei TV a dezvăluit motivul

Publicat: 25/09/2017 | 16:58

Tavi Clonda a dezvăluit de ce el şi soţia lui, Gabriela Cristea, au ales numele Victoria pentru fiica lor. Cântăreţul a precizat la TV la ce s-au gândit el şi Gabriela Cristea atunci când i-au pus fetiţei acest nume.

„La victorie ne-am gândit. Cum să spun eu, nu că ne-am chinuit, dar am tot luptat şi a venit şi Victoria. Şi chiar aici în Piaţa Victoriei, mi se pare fascinant”, a declarat Tavi Clonda la TV. Motivul pentru care au ales acest nume ascunde o mare bucurie dar şi o mare durere. Bucurie pentru că, în sfârşit, au un copil, iar tristeţe pentru că s-au chinuit mai bine de patru ani ca să-l conceapă, apelând la diferite tehnici de fertilizare.

Gabriela Cristea a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase, sâmbătă, 23 septembrie. Atât vedeta, cât şi soţul ei, Tavi Clonda sunt copleşiţi de emoţii, dar şi de bucurie, deoarece au făcut cunoştinţă cu micuţa Victoria.

Vedeta a postat prima fotografie cu fetiţa ei (Vezi AICI). „Astăzi am trăit cel mai important moment din viaţa noastră. Victoria a venit să ne umple sufletele cu dragoste. (…) Soţul meu este eroul meu şi sunt fericită că e tatăl fiicei noastre, a scris Gabriela Cristea pe Facebook după ce a născut-o pe Victoria.

 

Recomandarea CIAO.RO