De ce nu poartă Pepe verigheta când cântă în străinătate? În ţară, însă, bijuteria e nelipsită de pe inelar

Publicat: 20/08/2017 | 07:59

Pepe are o căsnicie fericită alături de Raluca, tânăra care i-a dăruit două fetiţe, pe Maria şi pe Rosa. Artistul se consideră un bărbat împlinit, pe lângă familia frumoasă pe care o are, se bucură şi de o carieră de succes.

 Pepe a cântat în urmă cu câteva luni într-un club din Austria şi, la niciun spectacol din cele două, nu a purtat verighetă. În aceeaşi perioadă, artistul a avut o mulţime de concerte şi în România, în cluburi, pub-uri sau berării, însă n-a urcat pe scenă fără bijuteria de pe inelar. Pepe are, se pare, o strategie nouă de a-şi atrage admiratoarele de partea lui. Cel puţin pe cele aflate la mare depărtare de… casă. Însă să nu înţelegeţi greşit. Pepe o iubeşte la nebunie pe Raluca şi se simte bine alături de ea.

Pepe şi soţia lui, Raluca Pastramă, formează împreună cu cele două fetiţe ale lor o familie foarte frumoasă. Deşi se mai confruntă cu diverse probleme, cei doi se înţeleg de minune şi le dedică foarte mult timp micuţelor. Recent, artistul nu a rezistat şi a făcut în direct o serie de mărturisiri despre soţia sa: „Am cunoscut-o exact aşa cum este acum: veselă, tânără, frumoasă, plină de viaţă… Mă bucur din suflet că nu s-a schimbat şi sunt foarte fericit cu alegerea partenerei. Ea este femeia care mi-a dat linişte”, a declarat Pepe.

 

Citește și...