Decizie de ultimă oră în cazul înmormântării Simonei, tânăra arsă de vie alături de patru prieteni! Cum va fi îngropată adolescenta

Publicat: 07/11/2017 | 12:07
Decizie de ultimă oră în cazul înmormântării Simonei, tânăra arsă de vie alături de patru prieteni! Cum va fi îngropată adolescenta

Anunţul recent făcut în legătură cu înmormântarea adolescentei moartă în accidentul de la Ilişeşti, judeţul Suceava, i-a făcut pe mulţi să aibă lacrimi în ochi. Vestea a fost dată după ce s-a aflat că părinţii Simonei Lazarovici nu au avut bani ca să-şi îngroape fiica de 16 ani care urma să fie adoptată de o familie iubitoare.

Până acum trupul tinerei Simona Lazarovici a fost ţinut la morga Spitalului Judeţean din Suceava, deoarece părinţii nu au avut bani de înmormântare, potrivit Monitorul de Suceava. O firmă de pompe funebre s-a oferit să acopere costurile, inclusiv să plătească pentru rochia de mireasă. Desigur, adolescenta nu va fi însă îmbrăcată cu aceasta, din cauză că a ars în maşină.

„Am decis, de comun acord, ca în sicriu să fie pusă şi o rochie de mireasă, pentru că mi-e greu să cred că tânăra va putea fi îmbrăcată cu această rochie ca urmare a situaţiei în care şi-a pierdut viaţa”, a declarat reprezentanta firmei de pompe funebre, potrivit sursei citată.

Citeşte şi: VIDEO / Imagini sfâşietoarea de la înmormântarea fraţilor, morţi în maşina care s-a topit după accidentul din Suceava: „Mare durere aţi lăsat. Tatăl şi sora voastră «au plecat» mai de mult timp”

Accidentul care a îndoliat mai multe familii s-a produs în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, în jurul orei 03:30

Tinerii se întorceau spre case de la o petrecere de Halloween, iar în curba de la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava, Ciprian Năsădeanu, tânărul de 24 aflat la volan, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cum nu a reuşit să redreseze maşina, el a ajuns pe contrasens, unde a lovit mai întâi un autocamion, după care a fost aruncat într-o altă maşină. În urma acestui impact, autoturismul în care erau cei cinci tineri s-a răsturnat pe şosea, după care a luat foc.

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani au murit. Legiştii au stabilit că cei doi fraţi, Emanuel şi Beniamin, au încetat din viaţă înainte ca maşina să ia foc. Pompierii au reuşit să stingă focul după mai bine de jumătate de oră, după care au descoperit trupurile carbonizate ale celor cinci tineri.

 

Citește și...