Decizie finală în dosarul Gala Bute! Elena Udrea, condamnată la 6 ani. Rudel Obreja, cinci ani de închisoare!

Publicat: 05/06/2018 | 15:50

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a condamnat-o pe Elena Udrea la șase ani și patru luni de închisoare în Dosarul Bute. Sentința este definitivă.(Console si accesorii gaming) Rudel Obreja a primit și el cinci ani de închisoare.(CITEȘTE ȘI: DECIZIE ISTORICĂ A CURȚII DE JUSTIȚIE A UNIUNII EUROPENE! ROMÂNIA E OBLIGATĂ SĂ RECUNOASCĂ CĂSĂTORIA UNUI CUPLU DE HOMOSEXUALI!)

La ultimul termen al procesului, care s-a desfăşurat pe 9 mai, un procuror a cerut admiterea apelului formulat de DNA şi sporirea pedepselor primite în primă instanţă de Elena Udrea şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obeja, dar şi de ceilalţi inculpaţi.(Cele mai bune oferte laptopuri)

Anchetatorii au solicitat, totodată, condamnarea fostului ministru al Economiei Ion Ariton, achitat de instanţa de fond pentru acuzaţiile de participaţie improprie la abuz în serviciu şi folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Pe 29 martie 2017, Elena Udrea a fost condamnată în primă instanţă la şase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu.(NU RATA, AICI: ELENA UDREA, CEARTĂ CU IUBITUL! CE-I REPROȘEAZĂ ADRIAN ALEXANDROV. “ESTE HASHTAG ‘REZIST’”)

În acelaşi dosar, Rudel Obreja, fost preşedinte al FRB, a fost condamnat la cinci ani închisoare cu executare, iar Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea, a primit trei ani de închisoare cu executare. Ion Ariton, fost ministru al Economiei, a fost achitat pentru acuzaţiile de participaţie improprie la abuz în serviciu şi folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Citește și...