Declaraţia Dianei, fosta iubită a lui Vârciu după scandalul de la ”Insula iubirii” în care a fost implicat Dee Dee! Ea şi-a rupt piciorul iar Diana… ”Tot ceea ce am făcut în această emsiune….”

Publicat: 18/06/2017 | 17:02

La scurt timp după ce o concurentă din show-ul ”Insula Iubirii” a acuzat producătorii şi staff-ul emisiunii că au lăsat-o să se chinuie într-un spital din Thailanda după ce a avut un accident cu ATV-ul, o altă concurentă a făcut precizări pe marginea show-ului. Drama lui Dee Dee, care a ajuns în scaunul cu rotile-din vina producătorilor, consideră ea- a determinat-o pe fosta iubită a lui Vîrciu, Diana Constantin, să ofere explicaţii publice, în condiţiile în care nimeni nu i le ceruse! Diana a explicat că în cadrul show-ului a făcut numai ce avrut şi a simţit ea, şi nimeni nu a forţat-o să facă nimic!

După cum aţi obeservat, au apărut mai multe speculaţii, cu privire la comportamentul pe care l-am avut in cadrul emisiunii „Insula iubirii” difuzat pe postul de tv Antena1.

Vreau sa va aduc la cunoştiinţă următoarele:

Toate acţiunile pe care le-am avut in cadrul emisiunii au fost făcute cu buna ştiinţă, fără a fi influenţaţi in nici un mod de către producătorii emisiunii.

Aceasta emisiune a fost pentru noi mai mult decât o distracţie. Ne-a ajutat sa ne redescoperim ca oameni şi sa abordam altfel anumite situaţii din viata noastra.

Persoanele care apelează la aceasta emisiune nu sunt in relaţii tocmai Ok. Majoritatea cuplurilor au probleme foarte grave, iar venirea la aceasta emisiune inseamna pentru ei una din doua: ori se consolidează relaţia, ori aleg drumuri diferite.

Dacă la o prima vedere catalogam ispitele ca fiind persoane care vor sa ne destrame relaţiile, parcurgând anumite etape ale acestei „experienţe” am realizat ca, de fapt, ele ne sunt de mare ajutor atat in Thailanda, unde ne sunt confidenti si posibile pansamente peste ranile provocate de partener sau de ruptura relatiei cu care am venit de acasa, dar si mai târziu, in Romania, acestia putând sa ne devină persoane apropiate.

Se pare ca anumite persoane care s-au aflat cu mine pe insula, nu au înţeles in profunzime ajutorul pe care l-a adus aceasta emisiune in viata noastra.

Eu personal, nu pot înţelege afirmaţiile pe care ei le-au făcut, in condiţiile in care şi eu am fost pe aceeasi insula şi ştiu exact ce s-a întâmplat acolo.

Dee Dee a ajuns în scaunul cu rotile după un accident pe insulă
Dee Dee a ajuns în scaunul cu rotile după un accident pe insulă

 

PS: Nu oricine poate sa isi asume ceea ce face. Asumarea tine de curaj si de dorinta de evolutie. Nici eu, personal, nu pot spune ca ma mandresc cu tot ce am facut pe insula. Insa, acum, ma mandresc cu faptul ca am intelepciunea de a ma vedea cu ochi critici si puterea de a intelege greselile mele.

Ma mandresc acum cu faptul ca, acceptand ca eu sunt acea persoana de la tv si ca acea persoana nu este in totalitate ceea ce imi doream eu de la mine, ma pot schimba in bine.

Puteam sa neg actiunile mele (chiar daca era stupid sa o fac, avand in vedere ca sunt filmata) si sa pretind ca e „un rol”. Puteam sa zic: „Am fost fortata, drogata, euforica, beata, etc” (chiar daca este aberant sa spun asa ceva) doar pentru a ma „scoate basma curata” in fata celor care sunt suficient de naivi incat sa creada minciunile mele. AM ALES SA NU O FAC!

Personal, va spun atat: TOT CEEA CE AM FACUT IN ACEASTA EMISIUNE ESTE FACUT DIN DORINTA MEA, de la date-uri, la activitati pe insula, la apropieri de ispita, declaratii, actiuni, etc. Nimeni nu mi-a impus nimic. Puteam refuza orice nu imi era pe plac: de la iesiri in oras, la bautura, la activitati puse la dispozitie. Daca imi doream, puteam sta in casa, in pat, 18 zile – sau pana cand ma dadeau ei afara din show. Producatorii pun la dispozitie diverse lucruri. Firesc! Dar, daca vrei sau nu sa beneficiezi de ele, daca alegi sa partici sau nu la anumite activitati si imprudenta cu care tu, personal, alegi sa o faci, asta nu mai tine de producatori.

Eu am facut greseli dar eu IMI ASUM si, in egala masura, am facut lucruri frumoase, mi-am asigurat amintiri unice si simt ca am evoluat.

Nu regret participarea la acest show. Insa DA, ai nevoie de curaj pentru a te expune, asa cum esti tu cu adevarat, in fata unei tari si sa si poti sa iti asumi, ulterior.

P.S Daca ma aruncam in cap din varful casei in piscina, sa arat eu lumii cat sunt de smechera, fara sa intereseze pe cineva smecheria mea, oare scoteam niste banuti de la Antena 1, ca e vina lor? ”

Citește și...