Declaraţii exclusive! Acuzaţii grave făcute de unul dintre concurenţii show-ului de la Antenă. Au fost ”drogaţi” pe Insula iubirii?! ”Zici că eram efectiv nebună!”

Publicat: 15/06/2017 | 00:29

Sezonul trei al emisiunii ”Insula iubirii” s-a lăsat cu scandal, iar acuzaţiile sunt grave. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii incredibile despre ce au trăit concurenţii şi ispitele în Thailanda. Bianca, una dintre concurentele plecate să-şi testeze fidelitatea, a dezvăluit tot ce s-a întâmplat pe ”Insula iubirii” şi cum, în ultimele zile, simţea că nu mai deţine controlul asupra ceea ce i se întâmpla şi trăia. (VEZI ŞI: Diana de la ”Insula iubirii”, în depresie după ce a fost părăsită de ispita Andy)

”Insula iubirii” s-a transformat, în sezonul trei, în ”Insula scandalului”, iar totul a bubuit după ce tinerii care şi-au testat fidelitatea în Thailanda s-au întors în România. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Româniaa aflat ce chinuri au îndurat concurenţii în cele 20 de zile petrecute pe insulă.

Bianca de la ”Insula iubirii” a dezvăluit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, ce au păţit partenerul ei de viaţă, Liviu, dar şi Ben şi Dee Dee, alţi doi concurenţi. (CITEŞTE ŞI: Un cuplu şi-a făcut bagajele şi a plecat de pe ”Insula iubirii”! A luat hotărârea după ce şi-a văzut iubitul cu altă femeie)

Tânăra a spus că nu ar fi vorbit niciodată despre ce s-a întâmplat în Thailanda, însă producătoarea emisiunii a început să o jignească şi atunci a luat hotărârea de a da cărţile pe faţă.

 ”Voiam să facem asta (n.r. să vorbim despre ce s-a întâmplat în Thailanda) imediat ce ne-am întors de pe insulă. Am mers la avocat, însă el nu ne-a lăsat pentru că se cercetează mai mult şi nu e bine. Am început să vorbesc despre «Insulă» după ce Alina, producătoarea, m-a jignit şi nu am înţeles de ce a făcut asta, după ce eu am respectat-o şi am făcut tot ce a zis ea pe insulă, fără să comentez vreodată vreun lucru. Alina e blocată la mine pe Facebook şi a sunat-o pe Diana şi a pus-o să îmi transmită tot felul de lucruri jignitoare. Ea, dacă nu făcea asta, eu nu ajungeam să vorbesc despre ce s-a intamplat pe insula. Fata care ne machia pe Insulă mi-a scris, pusă fiind de Alina, că eu l-aş fi semnat (n.r. – contractul cu Antena 1 ) de faţă cu ea şi cu fata cu care vorbeam la telefon, care ne chema la sediu şi prin care ţineam legătura cu Antena, dar regulamentul ar fi trebuit semnat în faţa managerului. Sunt 100% sigură că Alina a pus-o să sa-mi scrie scrie”.

„Noi am fost cobai acolo, nu e niciun test”

Bianca de la ”Insula iubirii” susţine că soţul ei şi Ben, fostul iubit al Dianei, au slăbit 12, respectiv şapte kilograme cât timp au stat pe insulă şi că nu au fost lăsaţi să plece, deşi au cerut asta încă de cum au ajuns. Mai mult decât atât, soţul ei ar fi fost ţinut încuiat singur într-o cameră preţ de 4-5 ore.

”Liviu a cerut să plece acasă din prima zi şi să plătească suma de 10.000 de euro, clauza din contract, însă nu l-au lăsat. Nu i-au dat paşaportul. Şi el, şi Ben au vrut să plece, însă nu li s-au dat nici paşapoartele şi nici contractul. Producătorul i-a spus că nu poate să strice emisiunea din cauza lui. Liviu le-a specificat că pe spatele paşaportului lui scrie că doar organele statului au voie să-i reţină paşaportul. Acolo nu a fost niciun fel de test pe insulă. Noi am fost cobai acolo, nu e niciun test. Noi, concurenţii, suntem puşi într-o lumină proastă, în timp ce ispitele care fac prostituţie şi videochat sunt puse într-o lumină bună. Când am plecat de acasă, ni s-a spus că avem condiţii OK şi că putem face ce vrei noi, nu că avem un program bine stabilit de ei şi că vom face doar ce doresc ei. S-a dat la televizor că Liviu vrea să fie dat tot, real, ei bine, nu a fost deloc asa. Liviu a fost ţinut timp de 4-5 ore izolat, singur într-o cameră, încuiat. Din oră în oră, trimiteau pe cineva să vadă ce face, după care îl încuiau din nou în cameră. Liviu a slăbit 12 kilograme acolo, iar Ben a slăbit şi el vreo şapte kilograme”, a spus Bianca pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ŞI: Scandal la Antena 1! „S-a întâlnit cu ei la Cluj şi…” Acuzaţii dure la adresa oficialilor postului TV!)

„S-au jucat cu psihicul nostru, cu sănătatea noastră”

Bianca mai susţine că a fost minţită în timpul show-ului.

”Pe contract este specificat faptul că «participantul a luat la cunoştinţă că emisiunea poate duce la dezechilibre emoţionale»… Ei veneau să ne spună că băieţii au mers în Cartierul Roşu şi că ei nu pot spune tot ce s-a întâmplat acolo, că Liviu vrea să se despartă de mine, că doarme cu altă fată, că nu mai vrea să-mi dea lucrurile mele, că nu mai vrea să-mi dea câinele, că eu îl fur pe el…

Extras din contractul încheiat între Bianca de la ”Insula iubirii” şi Antena 1
Extras din contractul încheiat între Bianca de la ”Insula iubirii” şi Antena 1

Ceea ce nu a fost nimic adevărat, doar ca să se joace cu psihicul nostru şi să poată face ce vor cu noi. S-au jucat cu psihicul nostru, cu sănătatea noastră mentală şi fizică”, a spus Bianca.

Extras din contractul încheiat între Bianca de la ”Insula iubirii” şi Antena 1
Extras din contractul încheiat între Bianca de la ”Insula iubirii” şi Antena 1

Concurenta mai susţine că actul semnat cu Antena 1 a fost făcut în alb şi că tot ce s-a întâmplat pe insulă a fost manipulat de producători.

”La primul joc pe care l-am jucat eu trebuia să ies, trebuia să fiu eliminată, dar bineînţeles că l-am câştigat. Contractul a fost semnat în alb, nu era completat de ei, nu era completată suma pe care eu o să merg, nu era data pe care o să mă întorc. În contract este specificat faptul că imaginile filmate pe insulă vor fi montate aşa cum vor considera de cuviinţă membrii echipei, fără ca noi să avem vreun drept de a comenta sau a refuza să apărem în anumite ipostaze. Noi avem contract cu ei până în 2020. Dacă încalc clauzele din contract, ar trebui să plătesc un milion de euro”, a adăugat Bianca. (VEZI AICI: A căzut în ispită! Încă un cuplu de la ”Insula iubirii” e la un pas de destrămare)

Dezvăluirile Biancăi nu s-au oprit aici. Ea a relatat că a ajuns la psiholog după experienţele trăite în timpul show-ului.

”Cât despre faptul că am căzut în ispită şi aş încerca să împiedic difuzarea imaginilor, nu sunt deranjată absolut de nimic din ce difuzează pe TV, doar că vreau să ştie lumea ce este, de fapt, acolo. Dacă toată lumea ştie că numai eu am o problemă cu Antena şi cu ce s-a întâmplat pe insulă, atunci de ce alţi patru concurenţi i-au dat în judecată pentru ce li s-a întâmplat acolo? Eu nu vreau să par victimă şi de aceea vorbesc despre ce li s-a întâmplat celor din jurul meu. Eu, după ce m-am întors, am avut nevoie de consiliere psihologică pentru a mă reechilibra şi nu dezvălui asta pentru a fi o victimă, ci pentru că vreau ca cei care se gândesc să participe la un asemenea show să ştie ce urmări poate avea asta asupra psihicului şi vieţii lor după revenirea acasă. În ultimele zile, zici că eram efectiv nebună. Zâmbeam încontinuu, eram foarte euforică şi, când întrebam producţia de ce sunt asa, mi se spunea că sunt binedispusă datorită mediului în care sunt şi pentru că nu am niciun factor de stres. Eu întrebam: «Ce se întâmplă cu mine?» / «Ce-i cu starea asta a mea?». Nu sunt singura care am fost la psiholog după ce m-am întors. Dee Dee a avut şi ea nevoie şi a mers şi ea la terapie”, a încheiat Bianca de la ”Insula iubirii” şirul dezvăluirilor. (CITEŞTE ŞI: Diana de la ”Insula iubirii” l-a înşelat pe Ben cu ”ispita” Andy, dar s-a combinat în final cu…AM AFLAT ADEVĂRUL!)