Declaraţii exclusive. Scandal înaintea meciului FCSB-Lazio! Fundaşul lui Gigi Becali s-a încăierat în trafic cu un şofer: ”M-a urmărit cu maşina şi…”

Publicat: 15/02/2018 | 00:00

Incident incredibil cu un fotbalist pe care Gigi Becali l-a lăudat aproape un an, pe când juca la o rivală, şi pe care a reuşit să-l transfere! Este vorba de Junior Morais, fost fotbalist al campioanei Astra, care, cu o zi înaintea meciului cu Lazio, de pe Arena Naţională, a fost implicat într-un scandal, chiar în mijlocul şoselei! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie cum brazilianul a fost aşteptat la marginea drumului, fiind provocat la o ”mănuşă”! (VEZI ŞI: Breaking news. Scene şocante pe un teren din Berceni. Şase fotbalişti din Liga I, prinşi într-un scandal între clanuri: ”Au scos cuţitele, a fost urât!”)

Tensiune maximă înaintea meciului tur cu Lazio, din 16-imile Ligii Europa, care se va disputa joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională! Normal, Gigi Becali, patronul FCSB, vrea calificarea, motiv pentru care a intrat în vestiarul băieţilor şi le-a făcut strigarea: 10.000 de euro pentru eliminarea italienilor! (CITEŞTE AICI: Declaraţii exclusive. Fosta soţie a FCSB-istului Gabi Enache a rupt tăcerea! Adevărul despre relaţiile cu Alibec & Bălaşa)

Jucătorilor lui Dică li s-a părut că suma este cam mititică şi au plusat. Gigi Becali a acceptat: le dă dublu decât şi-a propus. De aceea, în vestiarul lui Dică nu e deloc linişte. Jucătorii sunt mai irascibili, iar primul care a cedat a fost Junior Morais. Brazilianul pe care Becali îl vede la echipa noastră naţională a fost implicat cu o zi înaintea meciului într-un scandal în trafic.

S-a întâmplat într-o intersecţie din zona mall-ului Park Lake: fotbalistul butona telefonul şi nu a plecat la timp, atunci când s-a făcut verde! Povestea este dezvăluită chiar de cel care l-a provocat pe fotbalist. ”S-a făcut verde, dar ăla din faţă nu mai pleca. Am ajuns în dreptul lui, era Junior Morais. Era cu telefonul în mână. I-am făcut semn, «Ce faci, e verde!?» Dar el m-a înjurat, jumate româneşte, jumate nu ştiu…”, a povestit omul, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATA, AICI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE. Fotbalistul pe care patronul FCSB l-a evaluat la 20 milioane € e topit după brunetă. Super-atacantul lui Gigi Becali a ”luat-o” pe apartament! Sexoasa mulată e prima femeie cu care Alibec este fotografiat în ipostaze intime în ultimul an!)

Replicile celor doi erau, însă, departe de a se fi încheiat. ”Îţi dai seama că am luat foc! Nu mai ştiu ce i-am spus, dar i-am zis multe, l-am înjurat rău, i-am zis să tragă pe dreapta, să oprească să o rezolvăm altfel! Eu am ieşit din intersecţie şi am oprit. El m-a urmărit cu maşina, dar a trecut pe lângă mine şi nu a oprit, s-a tot dus. Mai bine aşa, poate am fost cam nervos, cine ştie ce se mai întâmpla de la un nimic”, a încheiat partenerul de trafic al lui Morais.

Reveniri de senzaţie la meciul cu Lazio Roma!

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, are motive să fie bucuros, înaintea meciului cu italienii. Doi jucători de valoare vor întări compartimentul ofensiv, de care roş-albaştrii au mare nevoie joi seara. Este vorba de Alibec şi Gnohere! (CITEŞTE AICI: Am aflat ce a făcut Budescu cu banii de la FCSB. ”Magicianul” lui Gigi Becali a plătit 450.000 € pentru o…)

Altfel, finanţatorul FCSB a explicat cum au cerut jucătorii prime mai mari decât cele pe care el le oferise: „Cu Lazio am zis că că le dau câte 10.000 de euro, dar au mârâit. Au zis că nu le convine, aşa că i-am întrebat cât vor ei. Au zis că vor să le dau 20.000 şi am acceptat”.

Meciul FCSB – Lazio, din 16-imile Ligii Europa, se joacă joi, 15 februarie, pe Arena Naţională, de la ora 22:05, iar returul este programat o săptămână mai târziu, la Roma.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...