Declaraţii în exclusivitate. Ce spune Gina Pistol despre un copil cu Smiley: ”Le aşază Dumnezeu…”

Publicat: 20/10/2017 | 00:00

Gina Pistol şi Smiley îşi ţin povestea de dragoste la secret, însă frumoasa blondă începe să prindă încredere şi se gândeşte deja la momentul când va deveni mămică. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a vorbit cu prezentatoarea ”Chefi la cuţite” şi a aflat ce crede ea despre ideea de a-l face tătic pe Smiley. (CITEŞTE ŞI: Gina Pistol a dat cărţile pe faţă! Ce spune despre relaţia cu Smiley: „Nu sunt căsătorită, nu sunt amanta cuiva... Ce? Fac ceva greşit?)

Gina Pistol radiază de fericire şi pare să se simtă extrem de confortabil în relaţia, ţinută la secret, pe care o are cu Smiley. (VEZI AICI: Mesajul Ginei Pistol despre dragostea cu Smiley ”Sufletul mă împinge…”)

CIAO.RO a „prins-o” pe blondă în casa artistului, însă nici măcar pusă în faţa faptului împlinit nu a dezvăluit mai multe detalii din povestea de dragoste. Cu toate astea, se pare că, încet-încet, relaţia Ginei cu Smiley începe să prindă ”rădăcini”.

Frumoasa blondă a fost întâlnită de reporterii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la o ieşire în oraş. Întrebată despre planurile ei şi despre posibilitatea de a deveni mămică, Gina nu a spus ”Nu”. Prezentatoarea ”Chefi la cuţite” a mărturisit că, deşi nu ”lucrează” în prezent la un bebeluş, este sigură că va veni şi momentul în care va aduce pe lume un copil. (CITEŞTE ŞI: Prima reacţie a Laurei Cosoi după ce s-a aflat că Smiley se iubeşte cu Gina Pistol!)

”Nu-mi lipseşte nimic. Am absolut tot ce-mi doresc. Am prieteni foarte buni care mă iubesc, am… familia mi-e OK. Nu-mi lipseşte nimic! Cred că o aşază Dumnezeu aşa cum consideră el, când consideră el. Dacă n-a fost să fie până acum, sunt sigură că n-a fost să fie… Nu-s nebună să zic că nu o să fac şi eu un copil la un moment dat, dar cred că le orânduieşte El cum consideră. Nu, nu lucrez la un copil. Ce vrea Dumnezeu, când o fi să fie, când o vrea Dumnezeu să am un copil, să fie ce o vrea El”, a declarat Gina Pistol pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI ŞI: GINA PISTOL, dezvăluiri despre relaţia cu Smiley: „Am şi momente când plâng!” Ce spune despre nuntă)

Gina Pistol a confirmat că are iubit

Gina Pistol a confirmat, la începutul acestei luni, că nu mai este o femeie singură şi că în viaţa ei există un bărbat, evitând, însă, numele lui Smiley: ”Acum să spun că sunt chiar a nimănui, aşa, nu cred că mă crede nimeni, da, există cineva! Există o persoană care îmi spune noapte bună, bună dimineaţa, la fel îi spun şi eu. Sunt mai multe persoane care îmi spun asta (n.r. că o iubesc), începând de la familie până la prieteni foarte apropiaţi. Şi e foarte fain aşa să ştii că eşti iubit şi să te simţi iubită. Am şi eu momente când sunt mai tristă, am şi eu momente când am probleme, ca orice om normal. Dar prefer să încerc să trec peste ele cu zâmbetul pe buze”. (NU RATA, AICI: VIDEO / De când se iubeşte cu Gina Pistol, Smiley vorbeşte despre sufletul pereche! Ascultă noua piesă a artistului, „Pierdut printre femei”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO