Detalii de ultimă oră despre starea proaspetei mămici! A născut MĂDĂLINA GHENEA!

Publicat: 04/04/2017 | 21:08
Detalii de ultimă oră despre starea proaspetei mămici! A născut MĂDĂLINA GHENEA!

Celebra Mădălina Ghenea a născut o fetiţă, iar din câte se pare micuţa a fost adusă pe lume, în foarte mare secret, la o clinică privată. Atât manechinul cât şi bebeluşul ei se simt bine.

Frumoasa actriţă a născut în această marţi, iar fericitul moment s-a produs în foarte mare secret. În plus, marele anunţ a fost făcut în urmă cu puţin timp, iar cu siguranţă Mădălina Ghenea este în al nouălea cer, mai ales că a aşteptat cu sufletul la gură să îşi strângă în braţe fetiţa.

Mădălina a stat toată ziua în travaliu, chiar mai bine de 11 ore! Cu toate acestea, nu a dorit să meargă la clinică decât în momentul în care a simţit că o să vină copilul pe lume. De altfel, imediat ce a ajuns la spital, Ghenea a şi fost luată în primire de medici şi dusă de urgenţă în sală, unde i s-a făcut cezariană. Vedeta o născut o minunăţie de fată, de care este foarte măndră“, au povestit apropiaţi ai Mădălinei Ghenea, potrivit wowbiz.ro.

Mădălina Ghenea trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, asta după ce fotomodelul şi-a găsit liniştea alături de Matei Stratan, fiul milionarului Dan Stratan, căruia i-a dăruit un copil. Mădălina este tratată ca o regină de iubitul ei! Matei şi frumoasa actriţă s-au stabilit în Italia, unde locuiesc într-una din vilele de lux ale familiei acestuia (AICI ai mai multe detalii).

Citește și...