Dezvaluire cutremuratoare! Madonna, VIOLATA si umilita!

Publicat: 12/03/2015 | 18:27
Dezvaluire cutremuratoare! Madonna, VIOLATA si umilita!

Madonna a dezvaluit intr-un interviu recent ca nu a dorit sa raporteze la Politie faptul ca a fost violata la New York la inceputul carierei sale, in anii '80, deoarece s-a simtit umilita de acea situatie.

In varsta de 56 de ani, artista americana a vorbit despre acel episod traumatizant din trecutul ei, intr-un interviu in care a spus ca nu a raportat violul in epoca deoarece i-a fost rusine.

Intrebata de ce nu a solicitat ajutorul autoritatilor newyorkeze dupa ce a fost violata, Madonna, invitata in emisiunea „Howard Stern Show”, difuzata de postul de radio Sirius XM, a spus: „Tocmai fusesem violata. Pur si simplu am considerat ca nu merita efortul. Era o umilinta prea mare”.

madonna

In ciuda acelui incident teribil, cantareata a spus ca o eventuala intoarcere a sa in statul ei natal Michigan nu reprezenta o optiune valida, deoarece nu dorea sa revina in mijlocul unor persoane cu o gandire „simpla”.

„Ai fost vreodata in orasul Rochester din Michigan? Pur si simplu nu am vrut sa ma intorc acolo. Nu pot sa traiesc in mijlocul unor oameni cu o gandire simpla”, a spus Madonna.
Madonna a facut pentru prima data dezvaluirea socanta despre acel viol intr-un interviu acordat in 1995 revistei New Musical Express, dar nu a mai vorbit despre acel incident pana in 2013, cand a spus ca acel viol a fost comis sub amenintarea unui cutit.

madonna

„New York nu a fost ce m-am gandit eu ca va fi”, a dezvaluit cantareata intr-un material publicat in Harper’s Bazaar. „Nu m-a primit deloc cu bratele deschise. In primul an, am fost amenintata cu un pistol. Apoi, violata pe acoperisul unei cladiri unde am fost dusa sub amenintarea unui cutit si am avut apartamentul spart de trei ori. Nu stiu de ce. Nu aveam nimic de valoare in casa dupa prima spargere, cand imi furasera aparatul de radio”, a adaugat artista americana.

Sursa: Mediafax

 

 

Citește și...