Din Asia Express la Chefi la cuțite! Cum au reușit Alex Abagiu și Radu Vlăduț să-i impresioneze pe jurați

Publicat: 16/09/2020 | 17:18

În a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au decis să-și arate talentul și în bucătărie. Cei doi au reușit să-i impresioneze pe jurații de la ”Chefi la cuțite” cu preparatul pe care au ales să-l gătească.

Au făcut echipă bună la Asia Express, dar și în bucătărie! Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț s-au prezentat în fața juraților cu o rețetă specială de paste. Cei doi și-au dat tot interesul pentru preparatul-minune! Au fost extrem de atenți la detalii, iar pe lângă asta au făcut și un gin cu ingrediente-surpriză din Istanbul.

Alex și Radu s-au intersectat în bucătărie și cu un fan de 9 anișori. Un băiețel, care la rândul său a venit să-și demonstreze abilitățile în bucătărie, a fost extrem de emoționant atunci când i-a văzut pe ”Abagii”. Așa că a dat o fugă să le mărturisească că a fost fanul lor numărul 1 în competiția de la ”Asia Express”.

După ce au povestit cu micuțul ”bucătar în devenire” și au terminat de gătit, Alex și Radu au așteptat nerăbdători verdictul chefilor. Ei bine, în ciuda faptului că nu se așteptau la o asemenea surpriză, cei doi au primit trei cuțite!

”E clar că voi faceți echipă bună și în bucătărie. Bravo!”, i-a lăudat Sorin Bontea, colegul din ”Asia Express”. (CITEȘTE ȘI: SCENE INCREDIBILE DIFUZATE DE ANTENA 1, DE LA ASIA EXPRESS! ALEX ABAGIU L-A SĂRUTAT PE RADU VLĂDUŢ. GINA PISTOL, REACŢIE SURPRINZĂTOARE)