Distracția de vară: scootere electrice și trotinete – “Transformă-ți drumul la birou în distracție!”

Publicat: 06/07/2018 | 18:58

Vrei să îmbini utilul cu plăcutul? Sau pur și simplu te-ai săturat să mergi la serviciu cu mașina personală sau cu mijloacele de transport în comun și să stai ore în șir în trafic? Îți ofer trei alegeri, care îți garantează experiențe deosebite, una mai interesantă decât cealaltă!

În cazul în care adori să pedalezi și faci drumeții pe două roți, atunci îți recomandăm Bicicleta electrica. Sunt atâtea oferte foarte bune la mai multe modele, care se potrivesc atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor. Și dacă îți faci griji pentru că trebuie să ai o ținută office sau să porți rochii sau fuste, îți reamintesc că Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron, a fost fotografiată vara trecută în timp ce a făcut o plimbare cu bicicleta îmbrăcată cu o cămașă albă și o fustă de blugi mini. Și s-a descurcat de minune, potrivit criticilor! Așa că, sigur vei face o impresie bună când vei apărea pe stradă.

Și Trotineta și Scootersunt la mare căutare! Unele dintre acestea din urmă pot fi controlate cu ajutorul aplicației direct de pe smartphone-ul tău. O călătorie cu un Scooter poate deveni o aventură. Câte una în fiecare zi! În plus, mai am o veste bună pentru tine: atât la acestea, cât și la Trotineta sunt promoții fierbinți vara aceasta!

Citește și...