Dj Harra și-a pus silicoane și și-a remodelat nasul

Publicat: 03/11/2018 | 12:29
Dj Harra și-a pus silicoane și și-a remodelat nasul

Toamna a venit cu schimbări fizice notabile pentru DJ Harra! Noncoformista vedetă a luat decizia de a-și retușa nasul și de a-și schimba silicoanele cu unele mai mari. 

DJ Harra susține că a reușit să obțină nasul mult dorit cu ajutorul unui procedeu minim invaziv, de ultimă oră, ce presupune injectarea de acid hialuronic.

Procedeul nu este însă unul cu rezultate permanente. Ea va trebui să se întoarcă la ”clinica vedetelor”, acolo unde și-a remodelat nasul, o data pe an.

Îmi doream să fac operația de rinoplastie, dar suportabilitatea mea la durere este zero, așa că am renunțat. Am descoperit această metodă supersimplă și, cel mai important, nedureroasă de a-mi corecta nasul”, spune DJ-iță, al cărei aspect l-a pus pe jar chiar și pe Steven Seagal.

Schimbarea izbitoare a fost remarcată de toți fanii vedetei din mediul virtual, care au crezut inițial că vedeta a recurs la bisturiu și pentru remodelarea nasului. ”Rinocorectia cu acid hialuronic are rezultate foarte bune, schimbând în bine întreagă fizionomie, dacă această procedura este făcută cu responsabilitate. Medicii noștri sunt renumiți pentru efectele deosebite ale intervențiilor estetice prin injectare”, a mărturisit Valentin Burada, managerul clinici.

„Revizia” sa estetică a fost completată de un implant mamar cu silicon.