Doi handbalişti de 19 ani au murit pe loc, într-un accident de circulație. Alţi doi au fost răniţi

Publicat: 19/09/2018 | 16:26
Doi handbalişti de 19 ani au murit pe loc, într-un accident de circulație. Alţi doi au fost răniţi

Doi handbalişti au murit şi alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs pe o autostradă din Spania. Cei patru sportivi, în vârstă de 19 ani, călătoreau spre Girona pentru a asista la un meci de fotbal.

Martí Batallé García, junior la echipa BM Granollers, şi Xavier Pocurull Fuentes, fost la BM Granollers, plecat la CH Canovelles, şi-au pierdut viaţa în accidentul grav petrecut pe AP-7, potrivit relatărilor presei locale.

În autoturism se mai aflau doi handbalişti, Pau Navarro Baches, de la BM Granollers, care a suferit răni grave, şi un fost coechipier, Óscar Oller, care a scăpat cu răni mai uşoare, scrie rtv.net.

Ei se îndreptau spre Girona, pentru a asista la un meci de fotbal.

Cluburile din Spania, jucători, antrenori şi federaţia de profil au transmis condoleanţe. Un minut de reculegere va fi ţinut la toate meciurile de handbal programate la finalul acestei săptămâni, a decis forul spaniol.

”Este o zi foarte tristă pentru handbal”, a spus şi antrenorul Xavi Pascual, fost selecţioner al României, într-o conferinţă de presă a clubului său, FC Barcelona.

Citește și...