Doliu în lumea sportului! Un cunoscut boxer de 27 de ani a murit în timpul unui antrenament

Publicat: 09/11/2019 | 21:23
Doliu în lumea sportului! Un cunoscut boxer de 27 de ani a murit în timpul unui antrenament

Boxerul australian Dwight Ritchie s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, în timpul unui antrenament obișnuit. Sportivul a urcat în ring pentru a se pregăti pentru meciul cu Michael Zerafa, însă a pierit înaintea momentului mult așteptat.

Medicii au ajuns imediat la fața locului, dar nu l-au mai putut salva pe sportiv, tatăl a trei fetițe, potrivit Mirror.

Cu mare tristețe și încă în stare de șoc vă aducem la cunoștință că Dwight Ritchie a murit chiar în timp ce făcea ceea ce iubea mai mult”, a spus jake Ellis, managerul sportivului poreclit „The Fighting Cowboy”.

Dwight Ritchie scăpase de cancer de două ori, prima dată la șase ani, iar apoi la 18 ani.

Un boxer a fost făcut K.O

Pugilistul american Patrick Day, spitalizat după un violent KO, se afla într-o stare „extrem de critică”, a declarat organizatorul galei de la Wintrust Arena din Chicago, Lou DiBella, citat de AFP. „Patrick este în comă în urma loviturii primite în ring şi este într-o stare extrem de critică„, a declarat Lou DiBella.

Suntem marcaţi de multitudinea de mesaje de susţinere, rugăciuni şi oferte de sprijin care vin din partea întregii comunităţi a boxului„, a adăugat organizatorul galei, care nu a oferit detalii despre natura leziunii suferite de boxer.

Patrick Day (27 ani) a intrat în comă în urma unui KO în repriza a 10-a după un puternic croşeu de stânga al adversarului, compatriotul său Charles Conwell, într-un meci pentru categoria super-welter.