DRAMA! Ana Maria Mocanu, la un pas sa fie VIOLATA! Ce se intampla cu asistenta tv in aceste momente: „Nu sunt bine…”

Publicat: 09/01/2015 | 16:08
DRAMA! Ana Maria Mocanu, la un pas sa fie VIOLATA! Ce se intampla cu asistenta tv in aceste momente: „Nu sunt bine…”

Chiar daca este mai mereu cu zambetul pe buze, Ana Maria Monacu ascunde o drama, care a distrus-o pshihic.

Evenimentul a avut loc în urmă cu mai mulţi ani, insa, Ana nu a reusit sa treaca peste acest moment. ”Îmi aduc aminte şi nu îmi face bine”, spune Ana, tremurând. ”Eram doar un copil, eram la liceu. Acolo aveam un grup de prieteni cu care mă ajutam la lecţii. Recunosc că eram mai naivă ca adolescentă şi am foarte mare încredere în oameni şi sunt des păcălită. Băiatul respectiv făcea parte din grupul nostru de prieteni. Credeam că aşa este el, mai afectuos, dar… Făceam liceul în zona Vitan, e o zonă mai întunecată. S-a oferit să mă conducă acasă pentru că era mai mare şi avea permis. Eu ştiindu-l din liceu, aveam oarece încredere în el. Nu m-a dus acasă, a oprit maşina şi a început să fie foarte violent cu mine şi verbal şi fizic”, a povestit ea in cadrul unei emisiuni tv.

ana mocanu

A fost cel mai greu moment din viaţa mea. Nu aş vrea să treacă nimeni prin aşa ceva. M-a bruscat, eu am început să plâng. Am reuşit să scap. Mi-a fost mult timp teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune a Bacalaureatului am şi picat”, mai spune Ana.

Citeste si

INTERZIS MINORILOR: Ana Maria Mocanu, show porno intr-un club! S-a frecat intre picioare pana s-a udat toata (VIDEO)

Cum danseaza de fapt Loredana Chivu si Ana Mocanu cand nu se uita in prompter! Filmarile de noapte care le arata asa cum sunt

Asistenta tv a avut nevoie de medic, pentru a trece peste acest episod. ”Am fost luni întregi la psiholog”, a mai spus, plângând, Ana.”Nu sunt ok şi sper să fiu ok”, explică Ana care recunoaşte că nu mai are încredere în bărbaţi de atunci. ”Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui până acum aşa ceva. Nici acum nu mi-am revenit, la zece ani de la eveniment. Nu puteam să îmi sun familia şi să le spun, nu am vrut să îi supăr. Eu pe ei îi iubesc cel mai mult din viaţa asta, ei erau plecaţi. Eu mă chinuiam singură, eram cu responsabilităţi şi nu doream să îi îngrijorez. Am crezut că trebuiie să fiu mai puternică, să mă duc la şedinţe de consiliere şi să îmi revin singură”, mai spune Ana.

L.L