Acasă » Cancan News » Drama prin care trece Ionuț Robert Pumnea. Interpretul și-a pierdut fratele de sărbători, iar asta pentru că tratamentul pe care-l urma i-a fost fatal

Drama prin care trece Ionuț Robert Pumnea. Interpretul și-a pierdut fratele de sărbători, iar asta pentru că tratamentul pe care-l urma i-a fost fatal

De: Maria Drosu 09/01/2023 | 19:19

De când și-a pierdut fratele, Ionuț Robert Pumnea a petrecut sărbătorile în lacrimi. Băiatul avea doar 23 de ani și fusese absolvent al Facultății de Chimie din Londra. Din păcate, depresia a pus stăpânire pe el, iar, după spusele fratelui său, tratamentul pe care i l-au prescris medicii din Anglia i-a fost fatal. La doi ani după ce a avut loc tragedia, Ionuț Robert Pumnea a găsit puterea să-și deschidă sufletul și să-și povestească durerea.

Fratele artistului suferea de depresie

Răzvan și-a găsit sfârșitul mult prea devreme. Fratele artistului Ionuț Robert Pumnea era extrem de tânăr, însă boala și-a pus puternic amprenta pe starea lui de sănătate. La doar 23 de ani, băiatul a fost găsit fără suflare de mama lui, chiar în ziua de Sf. Nicolae, pe 6 decembrie. Atunci, Ionuț Robert Pumnea s-a confruntat cu birocrația și formalitățile oficiale pentru a reuși să-și aducă fratele în țară ca sa poată fi înmormântat așa cum se cuvine.

În 2007, Ionuț Robert Pumnea, Răzvan, fratele lui, dar și bunica celor doi au emigrat în Marea Britanie. Părinții lor erau de mai mulți ani stabiliți acolo și voiau să-și întregească familia. Răzvan era mezinul familiei și s-a mutat singur în Londra, unde a terminat Facultatea de Chimie și își dorea să își înceapă cariera în industria medicală. Întâmplarea nefericită avea să vină în ultimul an de studii, când depresia a pus stăpânire pe el, iar de aici a început un adevărat calvar.

„Mama discuta constant cu el, erau în dialog în fiecare zi. Ea ne ținea la curent cu ce se întâmpla. A terminat facultatea, a venit pandemia, poate ăsta a fost și un factor care a îngreunat situația. A început un tratament de specialitate prescris de psiholog și psihiatru, în 2020.

A fost și internat două săptămâni în luna octombrie, se simțea rău iar situația scăpase de sub control, stările lui nu erau tocmai bune, nervozitate, stări de depresie.”, a declarat Robert, pentru Starpopular.ro

Ionuț Robert Pumnea suferă chiar și la 2 ani după moartea fratelui său (Sursă: Facebook)

Starea de sănătate a lui Răzvan s-ar fi agravat din cauza tratamentului prescris de medici

Simptomele lui Răzvan deveneau tot mai grave din cauza tratamentului pe care i l-au administrat medicii. Cel puțin asta susține fratele său. Acesta avea pierderi de memorie, stări de somnolență, iar din cauza pandemiei, artistul spune că vizitele la medici erau foarte greu de realizat. În luna decembrie a anului 2020, Răzvan nu a mai apucat să ajungă la medic, iar mama lui l-a găsit mort în cameră, lângă pat.

„În mare parte dormea foarte mult din cauza tratamentului. Am încercat să discutăm cu medicii să vedem dacă se poate face ceva în privința tratamentului, dar nu am putut să intervenim. Pierderile de memorie s-au acutizat în ultimele săptămâni. Urmă să aibă loc alte investigații medicale în luna decembrie. Nenorocirea s-a întâmplat pe 5 decembrie.

CITEȘTE ȘI:MOTIVUL DIVORȚULUI DINTRE ACTRIȚA ANDREEA PERJU ȘI FOSTUL SOȚ: „MI-A LUAT PATRU ANI SĂ MĂ DECID”

La ora 9, ora României, am primit mai multe apeluri de la mama la care n-am răspuns. Ulterior, m-a sunat bunica din Marea Britanie, țipau și plângeau foarte tare amândouă, și mi-au spus doar: a murit Răzvi. Am fost în șoc. Imediat l-am sunat pe tata, care era în drum spre serviciu, și mi-a confirmat că a primit un telefon de acasă că l-au găsit pe Răzvan mort în cameră.

Mama s-a trezit, voia să-l trezească pe Răzvan pentru că trebuia să meargă să-i cumpere un scuter de Moș Nicolae. Iar ea a intrat în camera lui și l-a găsit jos, lângă pat. Din urma expertizei, decesul a avut loc undeva la 4 dimineața. A venit ambulanța, poliția, criminalistica, totul a durat până spre după-amiază când cei de la criminalistică l-au luat” a povestit artistul.

Mama artistului a fost cea care l-a găsit pe Răzvan mort în cameră (Sursă: Facebook)

Ionuț Robert Pumnea a încercat din răsputeri să-și repatrieze fratele

Cântărețul a fost în stare de șoc din cauza decesului fratelui său, însă a încercat să se mobilizeze pentru a reuși să-l aducă pe Răzvan acasă și să-l înmormânteze creștinește.

„Ni s-a spus că autopsia va dura până după sărbători, nicidecum nu va avea loc înmormântarea prea curând. Procesul funerar în Marea Britanie poate dura și câteva luni. Am făcut presiuni asupra medicul legist, a înțeles situația, și în patru zile au terminat autopsia și au predat trupul firmei de pompe funebre.

 Am primit un certificat de deces temporar, însă, anchetă morții a durat mai bine de un an, și s-a ajuns la rezultatul conform căruia tratamentul a fost cauza fatală. S-au găsit doze care i-au fost fatale, i-au provocat un infarct”, a mai mărturisit cântărețul pentru aceeași sursă.

Familia nu a acționat legal împotriva medicilor

Familia s-a resemnat doar cu un raport de sute de pagini ale medicilor în care erau menționate schimbările făcute în sistemul sanitar, în așa fel încât să nu se mai întâmple asemenea tragedii pe viitor. Pandemia a fost una dintre scuzele lor pentru cele întâmplate și nimeni nu a plătit pentru moartea lui Răzvan. Membrii familiei lui nu au vrut să continue demersurile și au preferat să stea liniștiți pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum.

„Am făcut, ulterior, investigații în privința tratamentului administrat fratelui meu. Am aflat că este un tratament care poate fi fatal dacă nu este luat cu răspundere, iar acele medicamente nu mai sunt utilizate pe pacienți în România de foarte mult timp, sunt alte versiuni”, a adăugat Ionuț Robert Pumnea pentru sursa citată.

VEZI ȘI:CE RELAȚIE EXISTĂ ÎNTRE FIICA VITREGĂ ȘI VEDETA DE LA KANAL D! BURSUCU’ RECUNOAȘTE: “ȘI EU AM DAT ÎN STRĂCHINI!”

Ionuț R. Pumnea a trecut printr-un coșmar până a reușit să-și repatrieze fratele

Repatrierea lui Răzvan a fost un adevărat coșmar. Ambasada a cerut ca Ionuț Robert Pumnea să trimită un mail prin care să ceară repatrierea  fratelui său. Abia după o lună a primit un răspuns și au menționat că vor începe formalitățile pentru pașaportul mortuar.

Nici la noi în țară nu au fost mai simple lucrurile, deoarece artistului i s-au cerut acte și adeverințe ca să-și poată înmormânta fratele. Ulterior, Răzvan a fost condus pe ultimul drum, pe 20 decembrie, înainte de Crăciun, la Sibiu. Alături de el au fost familia, prietenii și toate cunoștințele. Durerea a rămas, însă, pentru cei care l-au iubit, chiar și după 2 ani de la tragedia cumplită.

Artistul s-a luptat să-și repatrieze fratele în România (Sursă: Facebook)

Artistul a lansat o melodie în memoria fratelui său

Ionuț Robert Pumnea a lansat o melodie în memoria fratelui său. Acesta mărturisea că l-a visat de multe ori și își găsește puterea de a merge mai departe, prin rugăciune. Cântărețul își alină dorul de Răzvan spunând mereu că se vor reîntâlni.

„Sărbătorile, în special cele de Crăciun, sunt extraordinar de grele. Nu știm cum să reacționăm, și acum încerc să discut cu el și să-i povestesc, dar sunt convins că ne vede și știe că ne-am fi dorit să fie alături de noi, iar lucrurile să fie așa cum au mai fost”, a mai adăugat Ionuț Robert Pumnea pentru Starpopular.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...