Dupa ce a fost facut praf de mama copilului sau, Daniel Ghita iese la atac! „Eu am fost furat si batjocorit in ultimul hal!”

Publicat: 14/11/2013 | 15:57

Gabriela Sterea, fosta iubita a celui mai titrat luptator roman, il acuza pe acesta ca ar fi lovit-o, insa sportivul neaga. Mai mult, el sustine ca la mijloc sunt, de fapt, banii! 

Luptatorul iese la atac si spune ca fosta sa iubita spune numai minciuni, iar orice comunicare cu ea este imposibila.

“Nu pot sa comunic cu ea pentru ca de fiecare data ori am fost escrocat de bani, mintit si batjocorit de ea si familia ei, care nu au nici un venit oficial la ora actuala”, ne-a spus sportivul.

Atletul duce numele tarii in cele mai dure competitii
Atletul duce numele tarii in cele mai dure competitii

 

Ea a declarat la o emisiune de televiziune ca a fost agresata fizic de catre Daniel Ghita. „M-a luat de gat, mi-a dat o palma. A intervenit cineva, s-au napustit asupra lui si m-au scapat. Alexandru nu isi mai cunoaste tatal pentru ca nu l-a mai vazut de un an si jumatate”, a declarat la Kanal D, Gabriela Sterea.

In replica luptatorul, care a ajuns sa fie intre primii doi luptatori din lume dupa despartirea de ea, spune ca nu a lovit-o niciodata. “Nu am fost violent fata de Gabriela Sterea! Dupa aproape doi ani de la despartire vine cu acuzatii paranoice la televiziune. Daca o loveam nu mai aparea la televizor”, ne-a transmis Ghita.

Daniel este cel mai bine cotat luptator roman
Daniel este cel mai bine cotat luptator roman

De altfel, el sustine ca nu a primit nicio casa cadou, ci ca a investit intr-un imobil 160.000 de euro. “Am investit 160.000 de euro intr-o casa ilegala, fara acte, dar am descoperit mai tarziu ca am fost escrocat financiar de familia Sterea si de Gabriela Sterea. Casa nu are autorizatie si acte legale si refuza pana in ziua de azi sa-mi restituie banii. Avocatii mei vor inainta proces pentru restituirea banilor investiti. Am fost furat si batjocorit intr un mod inuman”, a explicat Daniel Ghita.

O lovitura bine plasata si Anderson Silva cade ca secerat chiar in prima runda
O lovitura bine plasata si Anderson Silva cade ca secerat chiar in prima runda

De altfel, luptatorul sustine ca Gabriela se foloseste de copil ca sa il santajeze. “Am fost amenintat si santajat sa renunt la suma de 160.000 Euro si sa achit o suma de 2.000 de euro pe luna, plus toate costurile pentru copil cu drept de vizita acasa la ea, odata pe luna cateva ore. Am refuzat categoric. (…)

De un an de zile am interdictie totala de a vedea copilul, daca nu achit sume de mari de bani. Sub conditii dure si cu anumite cereri, de a-i cumpara un ceas de marca, de mii de euro, plati la sali de lux unde face sport, masina, etc.. Nu pot sa sustin viata ei de lux. Doamna Gabriela Sterea nu a muncit in viata ei.

Copilul trebuie intarcat pana la 18 ani daca se poate, cu mii de euro lunar ca scuza de a nu munci, cum muncim noi toti. La domiciliul ei nu pot veni in vizita ca sunt filmat, martori platiti, insultat, injurat, provocat. Este un mediu toxic. Nu va pot explica ce familie sunt”, ne-a mai explicat Ghita.

Daniel Ghita

De altfel, el spune ca va lupta pana la capat, ca orice tata, pentru copilul sau. El ne-a mai spus ca nu a vrut niciodata sa se insoare cu Gabriela, deoarece este o “femeie fara valori”. el ne-a mai povestit ca astazi a castigat procesul de custodie, 50/50, asupra fiului sau.

Daniel Ghita

“Nu sunt impresionat de actrita Gabriela Sterea, care este in stare sa faca orice pentru bani si publicitate. Foloseste orice mijloace sa-mi distruga imaginea si cariera sportiva. Eu m-am despartit de Gabriela Sterea in Martie 2012 pentru ca eram exploatat la maximum finaciar. Sunt dovezi clare ca eu am pus punct acestei relatii. Ea nu a acceptat decizia mea, urmarindu-ma si acum dupa doi ani, folosind copilul ca arma pentru a ma impaca cu ea. Nu a fost logodnica mea, nu doream sa ma casatoresc deoarece era extrem de materialista. O femeie fara valori”, ne-a declarat Daniel Ghita. (A.S.)

Afla in aceasta seara la CANCAN.RO, emisiune difuzata de luni pana joi, de la ora 23:00, pe Acasa Tv, detalii inedite acest caz.

 

Citește și...