VIDEO / Eleva care a spus că Rusia este capitala Angliei are mari probleme! ”Cine a făcut asta nu s-a…”

Publicat: 25/03/2018 | 16:24

Eleva care, în 2016, a spus că Rusia este capitala Angliei are acum mari problem, după ce clipul a devenit, zilele trecute, virat pe internet. Ea a scos în urmă cu doi ani, la ”Balul Bobocilor”, perla. Este elevă la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad.

Eleva este acum foarte afectată de tot xe s-aîntâmplat, a căzut în depresie și nu mai vrea să iasă din casă. Părinții s-au arătat îngrijorați de starea ei psihică și condamnă atitudinea celor care râd de ea.

„Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! Cine  a făcut asta nu s-a gândit la consecințe? Era emotionață atunci, era un copil, nu înțeleg de ce trebuia târâtă în toata această poveste!”, a spus directoarea liceului, prof. Doinița Pasca, potrivit vremeanoua.

Gafa unui coleg

Incredibil, dar adevărat! La același bal al bobocilor de acum doi ani, din localitatea vasluiană Bârlad, un alt elev a oferit un răspuns amuzant. Colega lui care a spus că Rusia e capitala Londrei a devenit celebră pe internet, după ce videoclipul a devenit viral. Acum, adolescentul care nu a știut cum se numește partea colorată a ochiului a făcut deliciul internauților.

A fost un bal al bobocilor care s-a viralizat rețelele de socializare. Evenimentul organizat de Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad a avut loc în 2016. A fost filmat, iar anumite părți au devenit virale zilele trecute. Un alt adolescent a fost ridiculizat de internauți. Este vorba chiar de unul dintre colegii elevei din Vaslui, care a devenit faimoasă pe rețelelel de socializare.  Răspunsul i-a lăsat mască pe colegii lui de liceu.

La întrebarea „Cum se numește partea colorată a ochiului?”, adolescentul a spus „Ii….sus? Nu știu…Iisus. Ăăăăă…Irisul!”. Răspunsul corect era iris, pe care tânărul l-a și oferit, în cele din urmă. Internauții s-au amuzat teribil de gafa făcută de adolescent. Videoclipul în care acesta greșește a fost devenit viral pe rețelele de socializare. Directoarea liceului susține că elevii erau foarte emoționați și că nu e normal să fie batjocoriți pe Facebook.

Citește și...