Este unul dintre noii ”jucători” pe piaţa imobiliară. Logodnicul Elenei Udrea, ”întâlnire de afaceri” la… o halbă de bere!

Publicat: 21/10/2017 | 00:00

De când a preluat franciza Remax, Adrian Alexandrov a adoptat o ţinută de businessman impecabilă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe logodnicul Elenei Udrea la o întrevedere "de afaceri". Dacă iubitul fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a preferat să consume un pahar cu apă plată, interlocutorul său s-a delectat cu o halbă de bere. Vă prezentăm, în exclusivitate, imaginile. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Iubitul a cerut-o oficial pe Elena Udrea. Primele imagini cu inelul de logodnă!)

Anul trecut, în toamnă, revista CIAO! dezvăluia, în exclusivitate, povestea de dragoste dintre Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, publicând şi primele imagini cu cei doi (VEZI AICI). Chiar dacă, la început, au fost reţinuţi în a-şi asuma public relaţia, în cele din urmă au decis să dea frâu liber sentimentelor şi să nu se mai ferească de ochii lumii. Ba mai mult, Elena şi Adrian s-au şi logodit şi urmează să se căsătorească.

Din câte se pare, relaţia cu Elena Udrea îi prieşte lui Adrian Alexandrov. Recent, tânărul a dat lovitura şi şi-a deschis o companie imobiliară pe care a afiliat-o brand-ului Remax. A preluat franciza şi a deschis un birou în cartierul Primăverii din Capitală. În perioada următoare îşi va forma echipa şi are în plan să angajeze cei mai buni brokeri de pe piaţă. De precizat că logodnicul fostului ministru al Turismului vrea să deschidă şi alte sedii, atât în Bucureşti, cât şi în provincie.

Adrian Alexandrov a afişat o mină sobră

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe logodnicul Elenei Udrea într-un local de lux din Capitală, cel mai probabil angajat într-o convorbire de afaceri. Ca scos din cutie, Adrian Alexandrov şi-a potolit setea cu apă plată, în timp ce interlocutorul său a preferat o halbă de bere.

În ultima perioadă, Adrian Alexandrov participă mult mai des la întâlniri de afaceri şi pare decis să dea lovitura în domeniul imobiliarelor. De precizat că Elena Udrea este alături de iubitul ei şi chiar l-a încurajat să preia franciza şi să activeze în acest segment pe cont propriu. La întrevederea la care a participat, Adrian Alexandrov a afişat o mină sobră şi s-a purtat ca un om de afaceri de real succes. (CITEŞTE ŞI: Nu putea să rateze ”startul sezonului” la mare. Cum a apărut Elena Udrea la LOFT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...