Eugen Stan, poliţistul pedofil, şi-ar fi violat verişoara minoră. “A prins-o când era cu iubitul ei în maşină, într-un moment intim, şi…”

Publicat: 09/01/2018 | 23:45

Curg acuzaţiile la adresa lui Eugen Stan, poliţistul pedofil care a agresat doi copii minori într-un lift din Sectorul 6. Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi violat verişoara.

 

„Îmi păstrez identitatea secretă pentru că omul are mulţi oameni sus bine puşi şi mi-e frică. El a lucrat mulţi ani în poliţie şi vă daţi seama că foştii lui colegi pot face săpături de genul să vadă cine sunt. Nu vreau să mi se vadă faţa în public.

În trecutul lui nu a fost un om aşa bun. S-ar fi auzit prin oraşul Măgurele că şi-ar fi şantajat verişoara şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea. El a prins-o când era cu iubitul ei în maşină într-un moment intim. Ea avea 17 ani, se întâmpla prin anul 2000. El a început să o şantajeze, să nu îi spună părinţilor ei de ce făcea cu iubitul în maşină. Şi timp de doi ani a forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu ea.

În tinerete, când vedea pe cineva că se joacă la el în faţa blocului, trebuia să fie lege şi ordine. Dacă nu plecam în cinci minute, veneau maşini de poliţie din toate colţurile”, a spus un tânăr din Măgurele pentru Wowbiz.