EXATLON 1 noiembrie. Omagiu pentru Ilie Balaci: ”Astăzi, când o să mergeţi la start, vă rog să vă gândiţi…”

Publicat: 01/11/2018 | 21:36
EXATLON 1 noiembrie. Omagiu pentru Ilie Balaci: ”Astăzi, când o să mergeţi la start, vă rog să vă gândiţi…”

Meciul de azi din cadrul emisiunii ”Exatlon” s-a vrut a fi diferit la cererea lui Cosmin Cernat. Asta după ce prezentatorul TV a făcut un anunț.

Prezentatorul TV le-a spus concurenţilor o veste tristă, pe care nu aveau de unde să o cunoască, deoarece nu au acces la informaţii, internet sau televizor. Este vorba despre pierderea unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Ilie Balaci. (CITEȘTE ȘI: WHAT’S UP, ADEVĂRUL DESPRE EXATLON! DE CE A ABANDONAT COMPETIȚIA: „TREBUIA SĂ MAI RĂMÂN, MENTAL NU AM MAI PUTUT!”)

”Finalul acestei ceremonii e un pic diferit, voi sunteţi aici de foarte multă vreme, nu aveţi informaţii, nu aveţi acces. În ultmele zile, a plecat dintre noi un mare fotbalist. Este o fotografie uluitoare, este o fotografie extraordinară în care, la căpătâiul lui, Gheorghe Hagi îi sărută fotografia. Gheorghe Hagi sărută fotografia lui Ilie Balaci. Ilie Balaci, omul care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale, omul care alături de Nicolae Dobrin şi Gică Hagi este printre cei mai mari trei fotbalişti români nu mai e. Am rămas doar cu Hagi. Astăzi, când o să mergeţi la start, vă rog să vă gândiţi şi la Iliuţă Balaci, şi la Nicolae Dobrin, şi la cel care e încă alături de noi, Gică Hagi. Să fie omagiul nostru pentru Ilie Balaci”, a spus Cosmin Cernat înainte ca meciul să înceapă.

30 de camere de supraveghere monitorizează zona

Nu mai puțin de 30 de camere vor monitoriza zona atât ziua cât şi noaptea. Măsura a fost luată după o crimă care a avut loc recent în localitate. Un operator turc a fost înjunghiat şi jefuit de un localnic. Totodată, în ultimele luni, în zonă s-a înregistrat un adevărat val de atacuri violente şi chiar crime îndreptate asupra turiştilor sau rezidenţilor europeni sau americani. (VEZI ȘI: EXATLON 28 OCTOMBRIE. CRISTINA NEDELCU A FOST ELIMINATĂ)

Achiziţionarea celor 30 de camere de supraveghere fost realizată cu sprijinul financiar al companiei de producţie care realizează şi „Exatlon România“.   De asemenea, în centrul staţiunii a fost deschis şi un centru de comandă al unei noi structuri de securitate, numit „Centrul specializat de protecţie a turiştilor”. Aici se va realiza supravegherea video prin intermediul unor panouri video şi va fi locul de unde pot pleca agenţii de securitate pe motociclete către orice loc din oraş în care se înregistrează incidente. Aproximativ 25 de agenţi cu arme au fost dislocaţi pentru a sprijini noul corp de securitate.