Exatlon 28 octombrie. Cristina Nedelcu a fost eliminată

Publicat: 28/10/2018 | 21:15

În ediția de duminică, 28 octombrie, la Exatlon s-a jucat jocul eliminării, echipa care va pierde, va fi scos din competiție un bărbat. Înainte de începerea cursei, Războinicii au avut dreptul de a alege un concurent care să stea pe bară la meciul pentru imunitate.

Echipa albastră a decis că cel mai bine este pentru ei să nu joace o fată și au ales-o pe Cristina Nedelcu să stea pe bară. „O alegem pe Cristina, asa am ales de atunci. Avem avantajele astea. Ca ei sa inceapa de la -1 si au si noi mai avem dreptul sa alegem ce concurent să nu joace din echipa lor„, a spus  Alin, în ediţia Exatlon 28 octombrie.

Un nou concurent a intrat în echipa Faimoșilor

Ediţia Exatlon 26 octombrie a început cu o surpriză pentru echipa Faimoşilor. Damian Ferucio a fost înlocuit de către Silviu. Silviu Nicolae are 29 de ani şi este antrenor personal. Sportivul şi-a dorit mult să participe la Exatlon şi speră să se acomodeze rapid.
„Mă simt foarte bine şi sunt foarte bucuros că sunt aici. Sunt mândru de echipa mea”, a spus Silviu. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 25 OCTOMBRIE. PRIMELE IMAGINI CU SĂRUTUL DINTRE IULIAN PÎTEA ŞI ANA LAURA: “SE UITA LA MINE ȘI NU ÎNȚELEGEA…“)

Reacția lui Giani Kiriță după intrarea lui Silviu

Apariția lui Silviu, noul concurent din echipa Faimoşilor nu a părut să-l bucure foarte tare pe Giani Kiriţă. „Nu te bucuri că a intrat un concurent?”, l-a întrebat Cosmin Cernat pe Giani Kiriţă, uimit de reacţia antrenorului. „Sunt bucuros, dar vreau sa văd şi o fată lângă el. Avem nevoie şi de fete în echipă, să întărească echipa”, a spus Giani Kiriţă.
Citește și...