Exatlon 25 octombrie. Primele imagini cu sărutul dintre Iulian Pîtea şi Ana Laura: “Se uita la mine și nu înțelegea…“

Publicat: 26/10/2018 | 09:26

Războinicul Iulian Pîtea s-a îndrăgostit de Ana Laura din echipa Mexicului. După meciul internaţional pierdut de echipa noastră, Iulian a făcut un gest neașteptat şi a sărutat-o cu foc pe mexicancă. Cei doi prezentatori au fost uimiţi în momentul în care au fost întrerupţi de Iulian. „Ce se întâmplă aici. Se întâmplă o poveste de dragoste„, a spus Antonio, prezentatorul Mexicului.

În momentul în care Antonio a început să vorbească, să ne luam ‘la revedere’. Am zis că trebuie să merg la ea şi să fac ceva. Când m-am dat jos de pe podium şi am mers spre ea, se uita la mine şi nu înţelegea ce se întâmplă. Oricum nu cred că se aştepta să fiu atât de nebun încât să merg la ea şi să o sărut„, a spus Iulian, după momentul sărutului.

Ana Georgescu le-a lăsat Faimoșilor o scrisoare sub saltea

Ana Georgescu a părăsit competiţia Exatlon din cauza accidentării suferite. Spre deosebire de Roxana Vancea, care a plecat după ce s-a certat cu Giani Kiriță, fosta gimnastă nu a mai putut merge mai departe, deşi şi-a dorit nespus de mult.  Înainte de a pleca, ea a lăsat două scrisori, una destinată Faimoşilor şi una pentru Cristina Nedelcu. Cuvintele ei le-au adus lacrimi în ochi colegelor ei.
„Pentru Faimoşii mei, ştiu că urmează o perioadă dificilă de readaptare şi regrupare a forţelor. Mai ştiu ănsă că dacă este o echipă care poate să treacă şi peste asta, este echipa Faimoşilor. Nu uitati cine sunteţi înainte de fiecare zi, de fiecare meci, de fiecare reality sau testimonial. Sunteţi o echipă de campioni care au trecut prin încercări şi peste obstacole multe înainte ca acvestea să fie contorizate în puncte. Fiţi puternici, eu aşa vă ştiu! Campioni am fost, campioni vom fi, campioni vom muri! Hai, Faimoşii! Leagă-le până la capăt, fii tare!”, au fost cuvintele pe care Ana Georgescu le-a scris pentru Faimoşi.
Citește și...