EXATLON România. Tatăl lui Doru Meseșan, concurentul din echipa Războinicilor, a izbucnit: ”L-au jignit în multe feluri!”

Publicat: 09/10/2018 | 17:59

Tatăl lui Doru Meseșan, concurentul din echipa Războinicilor, a izbucnit! Se autocaracterizează un om simplu, de la țară, și spune că și-a crescut fiul învățându-l să fie drept, să judece fără părtinire și să nu abandoneze niciodată lupta. Este tensiune mare în tabăra Războinicilor, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, rezultatele nu au fost cele așteptate. Războinicii au pierdut jocul de eliminare, de două ori consecutiv, iar tensiunile sunt departe de a se stinge. 

Doru Meseșan este vizibil afectat și extrem de nemulțumit de atitudinea colegilor săi, mai ales că aceștia l-au nominalizat (pentru a doua oară) pentru duel. Trăiește senzația că este nedreptățit, iar acum – după ce a trecut cu bine peste duelul cu Cătălin Dumitrescu – trebuie să revină în mijlocul coechipierilor alături de care nu se mai simte atât de bine ca la început.

Tatăl său a remarcat, la rândul său, că există o oarecare răceală între fiul său și ceilalți coechipieri.

„Îl văd puțin abătut. Nu știu ce se întâmplă. A avut discuții cu niște concurenți și el s-a retras, nu se mai bagă în programul lor. Am observat că merge și îi strânge pe toți în brațe, chiar dacă ei nu câștigă. Dar la el, chiar dacă aduce punct, nu merge nimeni. L-au făcut și misogin. El a crescut cu frică de Dumnezeu, suntem de religie penticostală. Oricum, el nu e genul conflictual, nu urmează cursul ăsta”, mărturisește tatăl lui Doru. „Dacă îl mai propun la eliminare, o să le demonstreze că nu o să abandoneze! Doru o să lupte până la final! Lui îi place să spună lucrurile în față, nu se duce să bârfească pe la spate”, a mai declarat el.

CITEȘTE ȘI: EXATLON ROMÂNIA. GIANI KIRIȚĂ A DEZVĂLUIT CE VA FACE ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ: ”VOR FI SURPRIZE! NU POT SĂ FIU DOAR…”

EXATLON România. Tatăl lui Doru Meseșan, concurentul din echipa Războinicilor, a izbucnit: ”Trebuie să ai și caracter!

Dacul transmite că nu se dă bătut. Își propune să analizeze, în continuare, situația. Chiar afirmă că este un psiholog foarte bun și analizează totul, de foarte multe ori.

”Îi las să vorbească, îi las să crească, dacă trebuie să crească, dar eu când trebuie să spun ceva, spun întotdeauna. Mi se pare că unii dintre colegii mei joacă teatru de multe ori. Eu merg pe drumul meu la Exatlon, eu nu mă schimb cum bat punctele sau cum bat prieteniile. Eu sunt Doru, Dacul, și așa o să fiu până la capăt. Este mult mai ușor să fii un om bun decât să fii un om fals”, declară Doru Meseșan.

Tatăl Dacului este și mai dezamăgit:

„L-au jignit în multe feluri și or fi ei buni, dar trebuie să ai și caracter!”, a răbufnit el.

CITEȘTE ȘI: CONCURENTUL DE LA EXATLON SE IUBEȘTE ÎN SECRET CU FOSTA AMANTĂ A UNUI MUSCULOS CELEBRU DIN SHOWBIZ!