EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță a dezvăluit ce va face în Republica Dominicană: ”Vor fi surprize! Nu pot să fiu doar…”

Publicat: 08/10/2018 | 17:04

EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță a dezvăluit ce va face în Republica Dominicană. El a fost invitat în emisiunea Teo Show, iar fostul fotbalist și concurent Exatlon Sezonul 1 nu s-a ferit să vorbească despre planurile pe care le are în legătură cu participarea la sezonul 2 al concursului.

Alături de Giani Chiriță, în showul EXATLON-sezonul 2 va reveni și Ionut Sugacevschi, cel poreclit Jaguarul. 

”Mă duc un pic la căldură”, a declarat Giani Kiriță. ”Aici vine iarna! I-am spus mamei mele prima. Doamna Nina trebuie să afle prima. M-a răscolit un pic atunci când a întrebat cât stau. Copiii au zis că e ok, să mă duc. E o provocare de a mă reîntoarce. Mă duc în calitate de antrenor, dar vor fi suprize. Nu o să pot să fiu doar antrenor”, a mai spus el.

”Mă duc acolo și scot licența din buzunar”, a continuat Giani Kiriță. Fostul fotbalist are licența A de antrenor în buzunar – antrenor secund în Liga I, antrenor principal în Liga II.

CITEȘTE ȘI: GIANI KIRIȚĂ ȘI IONUȚ “JAGUARUL“ VOR REVENI ÎN COMPETIȚIA EXATLON!

EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță a dezvăluit ce va face în Republica Dominicană. ”Surprizele sunt mai mari…”

Giani Kiriță va pleca în Republica Dominicană, iar colegii lui de la ”Vulturii de noapte vor avea pe altcineva alături de ei. Dar Kiriță a spus la Teo Show că jumătate din sufletul său va rămâne în țară, alături de Cazacu și de Victor.

”Jumătate din sufletul meu rămâne aici, cu Cazacu și Victor. Vor trebui să îl primească alături de ei pe cel care va veni în locul meu”, a accentuat Giani. Totuși, el nu a vrut să devoaleze toate surprizele pe care le-a pregătit pentru perioada care urmează a fi petrecută în Republica Dominicană. Va ajunge acolo împreună cu Ionuț Jaguarul, iar Giani a transmis că trebuie să fie folosită ”Fiara”:

”Surprizele sunt mari, nu vreau să le dezvălui aici. Vor fi mari surprize atunci când vom ajunge. Trebuie să folosești Fiara, să îi dai drumul pe traseu. Sunt pregătit să mă duc acolo, am experiență. Mă duc acolo să îi ajută pe oamenii ăia. Vreau să îi adun pe toți, să le dau direcția. Dar ei trebuie să ia decizii. Nu pot să zic: Pulhac, fă așa! Dacă nu înțelege…”, a mai completat Giani Kiriță înainte de plecarea în Republica Dominicană.

CITEȘTE ȘI: ALINA DE LA EXATLON, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU GIANI KIRIȚĂ

Citește și...