EXCLUSIV. Divorţ în familia unui stelist! ”Au depus deja cererea la Judecătorie…”

Publicat: 03/06/2017 | 19:30

Părinţii lui Florentin Pham Huy Tien, fotbalist legitimat la FCSB, au decis să divorţeze. Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 5, pe 31 mai 2017. Data primului termen nu este, deocamdată, cunoscută. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Pe când avea 17 ani, Florentin Pham Huy Tien a semnat cu Steaua. Din cauza concurenţei, a apucat să bifeze doar 87 de minute pentru echipa mare şi nu s-a impus ca titular. A fost împrumutat la Academica Clinceni, iar în ultimul sezon a evoluat pentru echipa secundă a roş-albaştrilor. Însă acum este decis să-i demonstreze lui Nicolae Dica faptul că se poate baza pe el. Deşi, pe plan personal, nu trece prin momente prea fericite. (VEZI AICI: Stelistul infidel e hotărât să redevină burlac. A băgat divorţ şi… îi cere soţiei numele înapoi!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că părinţii stelistului au decis să divorţeze. Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 5, pe 31 mai 2017. Data primului termen nu a fost, încă, stabilită. Pham Huy Tien şi Pham Huy Florentina nu se mai înţeleg şi vor să se despartă. Situaţia îl afectează enorm pe fundaşul în vârstă de 20 de ani. Dat tânărul fotbalist şi-a propus ca problemele existente între părinţii săi să nu-i afecteze randamentul de la echipa de club.

Florentin Pham Huy Tien a venit în România cînd avea şapte ani şi s-a dedicat carierei de sportiv. A practicat, în paralel, două sporturi: fotbalul şi artele marţiale. La 13 ani a decis să se dedice, în totalitate, “sportului rege”. “Cam 90 la sută mă simt român şi zece la sută vietnamez. Vreau să joc în naţionala mare a României”, a spus fundaşul roş-albaştrilor.

Florentin Pham Huy are un trecut demn de filmele de la Hollywood. Bunicii săi au murit în timpul războiului din Vietnam, care a avut loc între 1 noiembrie 1961 şi 30 aprilie 1975. Tragedia i-a marcat familia, care a decis să vină la Bucureşti pentru a începe o nouă viaţă. (CITEŞTE ŞI: Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat! Afaceristul i-a lăsat o adevărată avere fostei lui soţii! Casă + bani de buzunar + pensie alimentară!)