EXCLUSIV. Un cunoscut milionar bucureştean îi transmite prin CANCAN.ro un mesaj-avertisment ”Spaimei Capitalei” cu privire la ceasul de 75. 000 euro. „Domnule Nuţu…”

Publicat: 18/08/2017 | 00:00

Azi dimineaţă un cunoscut milionar din Bucureşti, top 10 anul acesta în Forbes, a contactat Biroul Central al Departamentului de Anchete Speciale (DAS) CANCAN.ro - siteul cel mai citit din România - dorind să-i transmită un mesaj important lui Nuţu Cămătaru, zis şi "Spaima Capitalei".

Cu toate că nu este treaba DAS cu trimiterea mesajelor între persoane fizice, am luat în considerare magnitudinea personajelor dar şi posibila daună ce ar rezulta dacă nu am publica. Pentru a nu altera deloc mesajul, care conţine şi elemente tehnice, îl publicăm cu exactitate:

Nuţu Cămătaru a fost avertizat că-şi strică ceasul extrem de valoros intrând în apă
Nuţu Cămătaru a fost avertizat că-şi strică ceasul extrem de valoros intrând în apă

Aş dori să-i transmiteţi domnului Nuţu Cămătaru, sau mai precis domnului Balint ,că acel ceas pe care l-a purtat în mare, mă refer la Fasnk Mullerul din fotografiile publicate de Dv AICI, este un ceas care NU este subacvatic. Se va strica dacă nu s-a stricat deja. Sunt pasionat de ceasuri şi cu un ceas similar am intrat în apă şi mi s-a stricat. Ceasul de la mâna Dumneavoastră are o etanşeitate de 3 ATM (atmosfere) ceea ce în teorie înseamnă 30 de metri dar în realitate nimic sub 5 ATM nu se bagă în apă. Aceasta nu este o recomandare a mea, ci a specialiştilor, puteţi verifica, vă trimit prin intermediul DAS şi o imagine în acest sens. Care este foarte clară: la 3 ATM su BAR ceasul poate fi expus doar la „picături accidentale şi contact cu ploaia”. Altfel se strică. Şi e păcat, vorbim de o valoare mare, cât un apartament!”. Milionarul bucureştean este pasionat de ceasuri, deţinănd piese de peste un milion de euro, fapt care îl recomandă ca pe o persoană care ştie ce vorbeşte în acest domeniu.

(CITEŞTE ŞI: Ce au găsit poliţiştii în chiloţii ”locotenentului” lui Nuţu Cămătaru)

Citește și...