Fabulos! Fostul antrenor al Stelei s-a întors ”blindat” de la arabi”. Şeicul” poartă la mână un ceas Richard Mille de… 179.000 $!

Publicat: 27/03/2017 | 00:00

Antrenorul Cosmin Olăroiu are o situaţie materială de invidiat, după ce a încăput pe mâna miliardarilor arabi. Poreclit la rândul său ”Şeicul”, Olăroiu antrenează de câţiva ani echipa Ali Ahli Dubai, iar patronii sunt extrem de generoşi cu el. Românul poartă pe mână nu mai puţin de 179.000 de dolari, sub forma unui ceas fabulos produs în ediţie limitată. Imaginile cu ”comoara” lui Olăroiu vă sunt prezentate în premieră de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

În urmă cu doar câteva zile, ”Şeicul” Olăroiu a venit de urgenţă la Bucureşti, chinuit de durerile de spate şi s-a dus la tratament la o clinică specializată în tratarea durerilor de coloană, aşa cum am scris AICI. În afară de transformarea radicală a antrenorului, care şi-a lăsat barbă şi a pus ceva kilograme pe el, CANCAN.ro a remarcat un amănunt absolut ieşit din comun: Olăroiu poartă pe mâna stângă un ceas de o valoare inaccesibilă chiar şi celor mai de succes oameni de afaceri din ţara noastră.

Ceasul lui Olăroiu, scos la vânzare cu 179.000 de dolari
Ceasul lui Olăroiu, scos la vânzare cu 179.000 de dolari

Asta pentru că, aşa cum se poate vedea din imaginile prezentate în premieră de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, bijuteria a fost produsă în numai cinci exemplare în întreaga lume! Este vorba de un ceas Richard Mille RM 011 Lotus NTPT Rose Gold Special Edition, vândut la fabulosul preţ de 179.000 de dolari.

Antrenorul se mândreşte cu un ceas de 179.000 de dolari
Antrenorul se mândreşte cu un ceas de 179.000 de dolari

În imaginile de faţă, lui Olăroiu nu-i pasă deloc de comoara de pe mână, pentru că este chinuit de dureri insuportabile. După grimasa de pe faţă şi modul greoi în care se mişcă, se vede foarte clar că durerile nu-i dau pace deloc, iar localizarea acestora este precisă, pentru că antrenorul a ieşit dintr-o clinică de lux, specializată în tratarea durerilor de spate!

Pe lângă succesul său pe plan profesional, Olăroiu este împlinit şi pe plan personal. A avut numai succese cu Ali Ahli Dubai, campioana din 2014 a Emiratelor Arabe Unite şi finalista în 2015 a Ligii Campionilor Asiei, astfel că îi oferă soţiei sale tot ce îşi poate dori o femeie. Luminiţa Olăroiu are o viaţă cât se poate de relaxată. Femeia îşi petrece timpul la restaurante, mall-uri (vezi AICI imaginile) şi cu siguranţă la saloanele de înfrumuseţare, având în vedere că arată foarte bine chiar dacă este mama unui tânăr de 29 de ani. Luminiţa, în vârstă de 46 de ani, are grijă de modul în care arată şi se poate mândri cu silueta ei.

Citește și...