Fabulosul Luţu îşi imită şeful 1/1. ”Cancelarul” lui Gigi Becali şi-a luat fentele milionarului la cafenea… Imagini de comă!

Publicat: 24/06/2017 | 00:00

"Cancelarul" de la Palatul de pe Aleea Alexandru a împrumutat "fentele" de milionar ale şefului său. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă imagini fabuloase cu Luţu, aghiotantul lui Gigi Becali. (VEZI ŞI: Milionarul Gigi dă ”audienţe” din Mercedesul Maybach de 200.000 €! Mame cu prunci în braţe au făcut coadă la Palat!

Luni, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, publica imagini exclusive cu Gigi Becali la NUBA Cafe. Omul de afaceri s-a relaxat atunci cu piciorul stâng întins pe un scaun şi a împărţit cu largheţe bani, gesturi demne de un milionar, aşa cum este finanţatorul FCSB (VEZI AICI). Alături de Gigi Becali se afla atunci Vlad Lapte, un „băiat” giorno, de oraş.

Ei bine, după ce Gigi Becali a dispărut din peisaj, Luţu a rezervat aceeaşi masă la NUBA Cafe, l-a convocat pe Vlad Lapte şi a preluat şi gesturile şefului său. Dacă Gigi Becali şi-a pus piciorul stâng pe unul dintre scaune, Luţu a stat şi el la fel de lejer, cu mâna stângă pe genunchi.

Luţu a preluat gesturile lui Gigi Becali
Luţu a preluat gesturile lui Gigi Becali

La fel, dacă Gigi Becali s-a simţit atât de bine cu Vlad Lapte şi a râs în hohote cu acesta, de ce să nu o facă şi „cancelarul” Luţu?

Atât Gigi Becali, cât şi Luţu au râs în hohote cu Vlad Lapte
Atât Gigi Becali, cât şi Luţu au râs în hohote cu Vlad Lapte

Fost fotbalist de mare talent, Ionuţ Luţu a jucat la numeroase echipe în cariera lui, atât în ţară, cât şi în străinătate. Printre formaţiile de la noi la care a evoluat se numără Craiova şi Steaua. Cu toate că a câştigat două milioane de dolari în carieră, aşa cum el însuşi a mărturisit, atunci când s-a lăsat de fotbal nu mai avea nimic. 

„Ca fotbalist am câştigat două milioane de dolari! Când m-am lăsat nu mai aveam nimic. N-aveam nimic! Eu îmi făcusem calcule că după 32 de ani încep să strâng bani, dar m-a prins unul prin Kazahstan, mi-a rupt piciorul şi na, mai strânge bani, Luţule”, declara fostul fotbalist într-un interviu dat publicaţiei Gazeta Sporturilor.

„Atunci am realizat că situaţia e groasă rău. Îmi veneau în minte toate tâmpeniile pe care le-am făcut. De exemplu, cum am plătit în Coreea numai amenzile rutiere 12.000 de dolari, pentru că mergeam zilnic pe banda destinată doar mijloacelor de transport în comun. Toţi respectau regula şi banda aia era liberă mereu. Eu mă băgam mereu pe ea, eram şmecher, e adevărat că ajungeam repede la Seul, dar şi când am văzut nota de plată… Apoi nopţile pierdute prin cluburi şi femeile”, mai povestea Luţu. (VEZI AICI IMAGINI FABULOASE CU GIGI BECALI ŞI LUŢU ÎN PIAŢĂ)

Salvarea lui Luţu a venit de la Gigi Becali. Se ştie că finanţatorul Stelei este o persoană mărinimoasă, iar, dacă îi intri la suflet, te ajută. Aşa s-a întâmplat şi cu fostul fotbalist, care iată că acum are un job respectat: e omul de încredere al lui Becali.