Fetița de 16 ani torturată și violată de „monstrul” din Giurgiu a povestit tot: „A aprins lumânări în ambele camere și a desenat o…”

Publicat: 09/11/2019 | 11:28

Caz cutremurător în Giurgiu, acolo unde o fată de 16 ani a trecut prin clipe de coșmar pe care nu le va putea uita niciodată. Copila a încăput pe mâinile unui adevărat monstru cu față umană, iar acesta a torturat-o și a violat-o în timpul unui ritual satanic. 

Fata a reușit cu foarte mare greutate să povestească ororile prin care a trecut. Acum este gravidă în luna a treia și spune că nu ar fi crezut niciodată că se poate întâmpla așa ceva.  ”Tănase a aprins lumânări foarte multe în ambele camere, a desenat o stea, a avut o cruce acolo. Și pe vărul său l-a înțepat cu ciobul în mână și apoi… Am ascultat și muzică, după părerea mea satanistă. Și mi-a spus Tănase să mă uit în sus, să dau capul pe spate ca să nu văd ce mi se întâmplă”, își amintește fata, conform stirilekanald.ro. Îngrozită, tânăra își amintește că, la un moment dat, a leșinat și nu a mai știut nimic.

”Da. E adevărat. Dar mi-a ținut-o cu forța Tănase (n.red. – mâna). Cu toată forța lui. Efectiv nu mai știam de mine. M-am uitat într-un colț. M-am uitat așa, în gol, și pur și simplu știu că am adormit. Eu nu am fost conștientă când s-au făcut acele filmări, acele acte sexuale”, povestește ea.

Prins pe Otopeni și arestat

La locul ororilor, lângă desenul reprezentând hexagrama a fost găsită o cruce din lemn, cu modele sculptate cu motive populare. „La îmbinarea celor două laturi ale crucii au fost identificate urme de carbonizare și ceară topită”, au precizat anchetatorii.

În 3 noiembrie, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu l-au depistat pe tânăr în Aeroportul Internațional Henri Coandă și l-au dus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu. O zi mai târziu, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului T.I.A. pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și...