Fiica lui se ţine de glume deocheate, iar Florin Salam e un credincios pios! Nu l-ai văzut niciodată în biserică făcând ASTA!

Publicat: 22/10/2017 | 18:58

În curând, Florin Salam va urca din nou pe scenele din România. Înainte de a semna primele contracte, manelistul a mers la biserică, unde s-a rugat şi a sărutat mai multe icoane. Iubita lui, Roxana Dobre, i-a făcut o poză şi a făcut totul public. Mulţi dintre fani au fost uimiţi de ipostaza în care a fost imortalizat artistul.

După ce ieri, fiica lui, care e într-o vacanţă romantică cu logodnicul său, a făcut o glumă deocheată, recent, iubita lui Florin Salam „a scăpat” pe internet o poză cu acesta în timp ce era într-o biserică. În imagine se observă că manelistul a stat la coadă împreună cu ceilalţi credincioşi, iar când i-a venit rândul, el a sărutat icoana cu Mântuitorul Iisus Hristos.

Florin, ai grija de tine! Dumnezeu să te binecuvânteze„, „Te pup, suflet bun. Dumnezeu a fost, este şi va fii cu tine, Florine„, „Să te ajute Dumnezeu!” sunt doar trei dintre mesajele pe care le-au scris fanii cuplului.

Citeşte şi: Betty Salam, glumă deocheată cu logodnicul ei, care ar putea intra în închisoare! Imaginea e publică şi este INTERZISĂ MINORILOR

Citește și...