Fiul fostului vicepremier nu s-a predat şi a declanşat atacul decisiv la fiica lui Adrian Enache. Gabi Oprea Jr. a ”combinat-o” regulamentar pe Diana Enache: masă fentosană la LOFT şi roabă corespunzătoare cu sticle de rose!

Publicat: 04/05/2017 | 00:00

Gabi Oprea Jr. nu se lasă cu una, cu două! După ce, în 2015, a fost fotografiat cu Diana Enache (VEZI AICI), dar ambii au negat că ar avea o relaţie, Oprea Jr. nu a renunţat la gândul de a o cuceri pe fiica celebrului cântăreţ Adrian Enache. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Băiatul are clasă, se vede! S-a pregătit serios pentru marea întâlnire, care a avut loc la LOFT: a rezervat o masă VIP, iar pe respectiva masă se afla principala lui armă: roaba corespunzătoare de şampanie rosé! (VEZI AICI IMAGINI CU CEA MAI MARE ŞAMPANIE ADUSĂ ÎN ROMÂNIA)

Se pare că planul lui Oprea Jr. a dat roade, imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le oferă în exclusivitate arătând apropierea dintre fiul fostului vicepremier şi fiica lui Adrian Enache.

Diana Enache şi Gabi Oprea Jr., foarte apropiaţi
Diana Enache şi Gabi Oprea Jr., foarte apropiaţi

Diana Enache a părut să se simtă foarte bine în compania lui Oprea Jr. Au băut şampanie împreună, şi-au zâmbit şi şi-au vorbit la ureche, doar ei doi, cu toate că la masa respectivă se mai aflau şi prieteni de-ai lor.

În 2015, paparazzii Ciao îi surprindeau pe Oprea Jr. şi Diana Enache ieşind împreună dintr-un restaurant. „Este doar un prieten”, a răspuns Diana la întrebarea dacă ea şi Oprea Jr. au o relaţie. „Ştii că relaţiile încep din prietenie”, au insistat paparazzii. Ea nu a mai zis nimic, însă Oprea Jr. a reacţionat atunci. „Niciodată nu se ştie”, a spus el, lăsând o portiţă pentru o eventuală relaţie.

Şi iată că ambiţiosul Gabi Oprea Jr. (cel mai probabil aceasta e o trăsătură de familie având în vedere că tatăl lui a ajuns, la un moment dat, până la vârful lumii politice) nu a uitat ce a spus atunci şi a scos la cale artileria grea în tentativa lui de a o cuceri pe frumoasa fiică a lui Adrian Enache. (VEZI ŞI SCHIMBAREA RADICALĂ DE LOOK A DIANEI ENACHE).

Fiul lui Gabriel Oprea şi-a arătat în trecut talentele de negociator, când şi-a calmat ca prin minune tovarăşii de şpriţ, care încercau să-şi regleze conturile în parcare. (VEZI AICI IMAGINILE DIFUZATE DE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Citește și...