Florea Tolea a murit la vârsta de 69 de ani. Drama s-a întâmplat în timp ce afaceristul era la volan

Publicat: 21/07/2018 | 11:00

O dramă aduce doliul în lumea afaceriștilor din România. Florea Tolea a murit la 69 de ani, în timp ce se afla la volanul mașinii personale. Scenele trise s-au petrecut în stațiunea Eforie Nord, acolo unde avea o parte din afaceri, printre care se numără un important hotel.

Florea Tolea a murit la 69 de ani

Cunoscutul om de afaceri Florea Tolea a încetat din viață în cursul zilei de ieri, după ce a suferit un infarct în timp ce era la volan. Deși, o echipă medicală SMURD a sosit la scurt timp după ce s-a dat alarma la 112, iar cadrele medicale l-au resuscitat minute în șir, inima afaceristului nu a mai pornit. Medicii au constatat decesul ieri după-amiază, potrivit universulargesean.ro.

Pe lângă hotelul de pe litoral, Florea Tolea mai deţinea Grupul Tef din Piteşti şi Complexul de 4 stele President din Scornicești.

Florea Tolea – biografie

Născut în 1949, în comuna Sârbii-Măgura din judeţul Olt, Florea Tolea a avut afaceri diversificate, nu doar în judeţul Argeş, ci şi în Oltul natal (un hotel la Scorniceşti), în Capitală şi pe Litoralul Mării Negre. În urmă cu câţiva ani, el a fost patron al unuia dintre primele posturi de radio private care au emis în Argeş, radio Muntenia FM.

Citește și...