Florin Călinescu și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ce partid reprezintă

Publicat: 19/08/2020 | 13:41
Florin Călinescu și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ce partid reprezintă

Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Actorul și-a depus candidatura din partea Partidului Verde. 

Candidatura lui Florin Călinescu a fost înscrisă la Biroul Electoral Central ieri, în ultima zi când se mai putea, a transmis prim-vicepreședintele Partidului Verde, Cristian Vlad Soare.

„Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!”, a scris Soare pe o rețea socială.

„Să construim împreună metropola verde București-Ilfov”

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minuntă echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov”, a mai spus prim-vicepreședintele Partidului Verde.

Printre cei care şi-au depus candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti se numără Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan – candidatul unic al Dreptei (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu – Pro România, Ilan Laufer de la Platforma Social Liberală (PSL), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) şi Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală.