Scene de groază într-o primărie din județul Satu Mare! Edilul, viceprimarul și 2 angajați, bătuți și atacați cu un cuțit. Care este starea victimelor

Publicat: 30/07/2020 | 17:56
Scene de groază într-o primărie din județul Satu Mare! Edilul, viceprimarul și 2 angajați, bătuți și atacați cu un cuțit. Care este starea victimelor

Scene de groază s-au derulat azi în sediul unei primării din județul Satu Mare! Edilul localității, viceprimarul și doi angajați au fost bătuți și atacați cu un cuțit de un bărbat. Polițiștii și medicii au fost chemați de urgență și au aplanat conflictul sângeros. Victimele nu știu motivul pentru care agresorul a vrut să le facă rău.

Citește și: Veste șocantă în lumea muzicii! Un cunoscut rapper a murit, iar soția i-a dezmembrat corpul și l-a pus în frigider. Motivul incredibil invocat de femeie

Edilul, viceprimarul și 2 angajați ai primăriei Certeze, atacați cu un cuțit

Petru Ciocan, primarul localității Certeze din județul Satu Mare, viceprimarul și doi angajați au fost bătuți și tăiați de un cetățean chiar în sediul instituției.

“A venit foarte nervos și la mine, doar de multe ori ne-am băut cafeaua împreună. Nu l-am înțeles ce a spus exact, ceva cu casa lui. A venit către mine, eu m-am apărat de el. Au fost rănite patru persoane, printre care viceprimarul, două persoane și auditorul de la Curtea de conturi, care este în control”, a declarat Petru Ciocan pentru presasm.ro.

Edilul a mai afirmat că, cel mai probabil, agresorul ar fi fost în stare de ebrietate. Acest lucru îl vor stabili oamenii legii.

Este aici Poliția, face cercetări, ia declarații. Da, domnul viceprimar a fost tăiat la mână. La mine când a intrat în birou a râs, nu a stat mult. Agresorul este, culmea, un susținător de-al meu. Probabil a fost băut, eu știu ce să zic?! Poliția a spus că îi va lua și alcoolemia”, a spus Petru Ciocan.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:00, după ce un bărbat în vârstă de aproape 50 de ani a intrat în sediul primăriei din localitate și s-a întâlnit pe hol cu primarul Petru Ciocan, un economist din administrația locală, angajat al Primăriei și un alt cetățean pe care i-a agresat. Celetrei victime s-au refugiat în biroul viceprimarului Ioan Ciorbă care a fost tăiat la mână de agresor.

“Am fost sesizați în jurul orei 14:00 despre faptul că un bărbat de 50 de ani din Certeze, ar fi agresat alți 3 bărbați, în timp ce se afla în Primăria din localitatea Certeze, iar pe o a patra persoana ar fi rănit-o la mâna stângă cu un corp ascuțit. În acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Din datele de la această oră, leziunile suferite de cele 4 persoane sunt superficiale și nu le-a fost pusă viața în pericol”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Satu Mare, conform sursei citată mai sus.