Veste șocantă în lumea muzicii! Un cunoscut rapper a murit, iar soția i-a dezmembrat corpul și l-a pus în frigider. Motivul incredibil invocat de femeie

Publicat: 30/07/2020 | 17:26
Veste șocantă în lumea muzicii! Un cunoscut rapper a murit, iar soția i-a dezmembrat corpul și l-a pus în frigider. Motivul incredibil invocat de femeie

O veste șocantă a zdruncinat astăzi lumea muzicii! Un cunoscut rapper a murit la doar 30 de ani, iar soția i-a dezmembrat corpul și l-a pus în frigider în mai multe pungi negre. În fața anchetatorilor, femeia a invocat un motiv incredibil pentru care a profanat cadavrul partenerului ei. Cei doi soți avea o fetiță împreună, care era în casă atunci când mama sa și-a pus planul diabolic în aplicare.

Citește și: A murit rapperul american Malik B! Regretatul artist avea 47 de ani

Rapperul Andy Cartwright a murit, iar soția i-a dezmembrat corpul și l-a pus în frigider

Andy Cartwright, pe numele din buletin Alexander Yushko, a încetat din viață la 30 de ani, iar trupul său a fost descoperit dezmembrat în apartamentul său din Sankt Petersburg, unde locuia cu soția și fiica lor. Marina Kukhal “și-a tăiat soțul mort și l-a ținut la frigider după ce și-a curățat organele într-o mașină de spălat și le-a stropit cu sare”, au relatat jurnaliștii publicației britanice Daily Mail.

În vârstă de 36 de ani, soția rapperului i-ar fi dezmembrat corpul la scurt timp după ce a murit, iar operațiunea traumatizantă a durat timp de patru zile. Marina Kukhal a mai declarat în fața anchetatorilor că soțul ei ar fi murit în urma unei supradoze de droguri și a făcut acest gest pentru ca fanii să nu afle că a avut parte o moarte atât de “rușinoasă”, conform sursei citată mai sus.

Surse din ancheta deschisă au dezvăluit că fetița de doi ani a artistului era în apartament în momentul în care mama sa i-a tranșat trupul. Înainte de decesul său, rapperul Andy Cartwright le-ar fi spus fanilor săi de pe rețelele de socializare că, în timpul pandemiei, a început să consume droguri. După ce s-a aflat despre moartea artistului originar din Ucraina, polițiștii ruși au reținut-o pe soția sa și au demarat o anchetă ca să afle cu exactitate cauza decesului. Se preconizează că Marina Kukhal va fi supusă și testului poligraf.