Fostul ministru al Justiţiei, în doliu. Mama lui Florin Iordache a murit în spital

Publicat: 10/07/2018 | 11:22

Este doliu în familia fostului ministru al Jurstiției, Florin Iordache. Mama politicianului a murit la vârsta de 85 de ani. Femeia era internată într-un spital din București, unde a ajuns din cauza unor probleme de sănătate.

Mama fostului ministru al Justiţiei Florin Iordache a murit

Decesul mamei lui Florin Iordache, Elisabeta, a survenit ieri, însă recent a fost făcută publică vestea tristă. Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, a declarat că înmormântarea va avea loc miercuri, 11 iulie. Mama fostului ministru al Justiției își va dormi somnul de veci la cimitirul din localitate.

“A murit ieri, la un spital din Bucureşti, astăzi va fi adusă la Caracal, iar mâine va fi înmormântată. Era în vârstă, avea în jur de 85 de ani”, a declarat Liviu Radu, potrivit realitateadecraiova.net.

Elisabeta Iordache şi-a exprimat dezamăgirea după ce fiul ei s-a făcut remarcat în episodul emiterii Ordonanţei 13, considerând că nu trebuia să ia parte la aşa ceva.

Deputatul Florin Iordache este singurul copil al lui Pompiliu şi Elisabeta Iordache. Acum, fostul ministru al Justiţiei îl mai are doar pe tatăl său.

Citește și...