Fostul patron milionar al OTV-ului are cu ce… ”Domnul Dan” a spart puşculiţa: şi-a tras (încă un) Mercedes de 80 de mii €!

Publicat: 05/02/2018 | 00:00

Nu o duce rău deloc, deşi are doar două luni şi ceva de când a părăsit închisoarea! Dan Diaconescu a urcat la volanul unui Mercedes ţiplă de 100.000 de euro la scurt timp după ce a simţit aerul libertăţii, semn că banii nu-s o problemă, deşi gratiile consumă mult şi nu oferă nimic! Mai mult, fostul patron al OTV-ului a lovit la capitolul imagine zilele trecute, cu un alt Mercedes, în valoare de 80.000 de euro! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe DD la volanul noii bijuterii. (VEZI ŞI: Dan Diaconescu, primul interviu după ce a ieşit din puşcărie: ”Mi-a spus că îi lipseşte acest drog numit presă!”)

Nu a crezut, până în ultima clipă, că va ajunge la închisoare, dar magistraţii nu au fost deloc blânzi: l-au condamnat la cinci ani şi şase luni, pentru şantaj! ”Domnul Dan” s-a dus după gratii… Anii au trecut repede. O parte. Pentru că ”bonusul” i-a scurtat suferinţa fostului om de televiziune. Bonusul însemnând eliberarea condiţionată, după 1.500 de zile de detenţie. A scris cinci cărţi şi a muncit!  Liber, din nou!

Dan Diaconescu a ieşit dornic să se bucure de viaţă. Nu a renunţat la lux, deloc nu s-a schimbat în închisoare. Un lux pe care şi-l permite, pare-se, deşi ANAF-ul îi sechestrase maşinile de lux cu care a întors mii de priviri în Capitală. O petrecere cu fast a dat Diaconescu, imediat ce a ieşit de la închisoare, apoi s-a ”aruncat” la volanul unui Mercedes a cărui valoarea atinge 100.000 de euro! (CITEŞTE AICI. Deşi presa vuia că ex-patronul OTV a fost executat de ANAF şi bănci… Avem filmări exclusive cu super prosperul Dan Diaconescu. ”Domnul Dan” conduce zilnic un Mercedes ţiplă de 100.000 €!)

Iar bomba a venit zilele acestea, când  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România l-a întâlnit pe ”Domnul Dan” tot la volan, dar al altui Mercedes, un GLE de 80.000 de euro!

Cert e că Dan Diaconescu nu şi-a risipit toţi banii şi nici ANAF-ul nu a intrat ca-n brânză în ei! Fostul om de televiziune se simte încă în formă, deşi limuzinele sale de lux, Bentley Continental şi Rolls Royce Phantom, plus vila, s-au dus odată cu executarea silită. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIV. Am aflat ce a făcut celebrul prezentator TV în primele 24 de ore de libertate. Dan Diaconescu s-a ”baricadat” în casă şi…)

Eliberat condiţionat chiar înainte de ziua lui

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare pe 29 noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată.

„Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi. Acum trebuie să ştiţi că, la fel de prodigioasă cum a fost activitatea dumneavoastră în prezent, poate fi la fel de infracţională fiindcă avem de-a face cu o lege dată în România, o sentinţă prin care timp de 10 ani şi jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion şi jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat. Este o interdicţie foarte, foarte mare.

De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere. Nu ştiu de ce le-o fi atâta frică de mine. Sunt totuşi, mă numesc Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoşteam pe nimeni şi totuşi, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte, foarte tare de mine”, a declarat, la ieşirea din penitenciar, Dan Diaconescu. (CITEŞTE AICI: Avem prima reacţie a casei de pariuri. Breaking news. Mircea Badea, suspectat de ”spălare de bani”! ”Este un caz individual…”)

Pe 9 decembrie, şi-a sărbătorit ziua de naştere şi eliberarea. A fost o petrecere grandioasă, într-un local din Herăstrău, unde i-a avut alături pe Florin Călinescu, Serghei Mizil şi alţi invitaţi unul şi unul!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...