FOTO | Anda Adam, fotografii fără sutien! Cum arată acum artista

Publicat: 07/09/2020 | 17:11

Anda Adam a demonstrat încă o dată că nu are inhibiții și că profită de vremea frumoasă pentru a se relaxa pe litoral sau pe malul piscinei. 

Artista a postat pe o rețea socială o fotografie cât se poate de senzuală. Cu o pălărie supradimensionată pe cap, Anda s-a lăsat pozată fără sutien, ci doar cu slipul costumului de baie. Fanii au reacționat imediat și au complimentat-o în număr mare. Imaginea a strâns mii de like-uri în nici o oră de la postare.  

Anda și-a tunat recent mașina

Recent, blondina și-a personalizat BMW-ul i8, iar acum, cu siguranță, nu are cum să treacă neobservată în trafic. Chiar dacă și-a luat o mașină electrică de ultimă fiță, Anda Adam nu se dezminte și a dorit să-și pună ”amprenta”. Așa se face că artista și-a dus bolidul de lux la un atelier din București, acolo unde specialiștii au făcut ce au știut ei mai bine. I-au colantat mașina, dar nu oricum. BMW-ul Andei a ”primit” o haină nouă, de care artista e foarte mândră.

Pe lângă grafica senzațională, pe mașină și-au găsit locul și câteva elemente ce par să o reprezinte pe artistă. Pe portiere sunt inscripționate inițialele vedetei, pe care aceasta le are tatutate și pe unul dintre degete, iar pe capotă stă desenat un măr. Cu trimitere către ”mărul lui Adam”. Ce-i drept, investiția vedetei se justifică pe deplin și asta pentru că mașina va atrage de acum toate privirile.

Se zvonește că divorțează

În luna aprilie, Anda Adam povestea că va oferi detalii din viața ei personală, mai ales atunci când vine vorba de căsnicia sa, în momentul în care chiar va avea ceva de spus.

Nu rata: Anda Adam, primele imagini în calitate de femeie singură. Cum arată artista, după ce ar fi băgat divorț

„Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea Anda Adam, în luna aprilie a acestui an”, spunea ea la vremea aceea.