Anda Adam, primele imagini în calitate de femeie singură. Cum arată artista, după ce ar fi băgat divorț

Autor: Daria Popa
Publicat: 06/07/2020 | 11:42

În ultima perioadă, în jurul numelui Andei Adam s-au învârtit numeroase speculații legate de divorțul de soțul său, Sorin. Deși a tăcut o bună vreme, artista și-a asumat, într-un final, faptul că lucrurile din căsnicia sa nu mai funcționează, așa că ar fi decis să pună piciorul în prag și chiar să bage actele de divorț.

În luna aprilie, Anda Adam povestea că va oferi detalii din viața ei personală, mai ales atunci când vine vorba de căsnicia sa, în momentul în care chiar va avea ceva de spus. Deși s-a speculat multă vreme că între ea și Sorin lucrurile nu mai sunt numai lapte și miere, artista a evitat să recunoască faptul că urmează să divorțeze.

NU RATA: ANDA ADAM ÎI DĂ LOVITURA DE GRAŢIE LUI SORIN NICOLESCU! CUI ÎI RĂMÂNE BMW I8 DE 150.000 DE EURO

Când ar urma să se finalizeze divorțul

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu am să pun pe rețelele de socializare că am divorțat, atunci chiar am făcut-o.

Anda Adam nu pare afectată de zvonurile privind divorțul iminent

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea Anda Adam, în luna aprilie a acestui an.

Dacă, până de curând, informația era la nivel de zvon, acum cei doi ar fi hotărât că este mai bine să pună capăt mariajului lor. Solista s-a despărțit de soț și urmează să divorțeze luna viitoare. Potrivit surselor Impact.ro, cântăreața este cea care a pus punctul pe i și a hotărât să ia atitudine.

CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM NEAGĂ DIVORŢUL DE SORIN NICOLESCU, DAR E TOTUL CLAR! DOVADA CĂ S-AU DESPĂRŢIT

Anda Adam, primele imagini în calitate de femeie singură

Pe rețelele de socializare, Anda Adam nu pare prea afectată de separare de Sorin. Mai mult, artista se pozează super-sexy, în cele mai decoltate costume de baie, imaginile sale făcând deliciul bărbaților.

Și nu doar de starea de bine se bucură Anda, ci și de „beneficiile” avute în urma divorțului. Pentru că toată lumea s-a întrebat cui anume îi rămâne bolidul de lux al artistei, după separarea de Sorin, BMW-ul i8 îi va reveni Andei, pentru că este cumpărat pe numele ei.

Deși speculațiile legate de divorț se adâncesc, Anda Adam și Sorin au trăit fericiți mulți ani, împreună. Și cine nu-și mai aduce aminte de fericitul eveniment din viața lor, atunci când au ajuns la altar?! Nunta Andei Adam cu Sorin Andrei Niculescu a fost una de vis, frumoasa blondină fiind însărcinată în clipa în care a spus „Da” , însă nu a recunoscut acest lucru decât o lună mai târziu. Ceremonia religioasă a fost una fabuloasă la care au luat parte sute de invitați.

Anda Adam nu pare afectată de zvonurile privind divorțul iminent

Fetița celor doi, Evelin, a venit pe lume la doar câteva luni de la nuntă. Ea s-a născut pe 30 noiembrie, în ziua de Sfântul Andrei, Claudiu Niculescu fiind extrem de nerăbdător să îi vadă chipul și să o țină în brațe.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.