FOTO | Cum este îmbrăcat Emi Pian la priveghi. Florin Salam a cântat în genunchi la căpătâiul liderului Duduienilor

Publicat: 06/08/2020 | 10:44

Familia și apropiații își iau rămas-bun de la Emi Pian, care a murit după ce a fost înjunghiat la o partidă de barbut. Iată cum au ales rudele să fie îmbrăcat liderul Duduienilor.

Durere fără margini în casa „Regelui” Emi, unde de ieri are loc priveghiul liderului Duduienilor.

Potrivit surselor noastre, familia a dorit ca totul să fie pus la punct în cel mai mic detaliu. În curtea vilei din Rahova a fost instalat încă de ieri dimineață un cort imens, iar sute de persoane s-au strâns în curte.

Costum din material fin și sicriu cu aer condiționat

După aducerea trupului neînsuflețit, familia și apropiații au intrat în casă, iar Florin Salam și formația lui Dan Bursuc cântă, neîncetat, de ieri. 

Apropiați ai clanului Duduianu ne-au dezvăluit că familia a ales pentru Emi un costum negru dintr-un material extrem de fin, iar pretul este unul pe măsură.

Pentru ca priveghiul de patru zile să se desfășoare fără probleme, s-a optat pentru un sicriu cu aer condiționat, al cărui preț este, de asemenea, unul impresionant. 

Salam s-a pus în genunchi în fața sicriului

După ore bune de cântat, Florin Salam nu a mai rezistat în fața durerii și a făcut un gest care i-a emoționat imediat pe cei prezenți. Artistul s-a pus în genunchi în fața sicriului lui Emi, în timp ce cânta printre lacrimi, iar câțiva membri ai familiei au făcut același lucru, la îndemnul său. 

Aceste momente au impresionat-o foarte tare pe mama lui Emi, căreia i s-a făcut rău și a fost scoasă din încăpere de nepoții săi.