Fostul soț al Andreei Bălan și-a contrariat ”iubitele” ”Tata și-a petrecut toată viața-n pușcării și…”

Publicat: 24/07/2020 | 13:22
Fostul soț al Andreei Bălan și-a contrariat ”iubitele” ”Tata și-a petrecut toată viața-n pușcării și…”

George Burcea a făcut, din nou, aluzii dubioase pe o rețea socială. Imediat, și-a contrariat „iubitele”, cărora le-a explicat la ce făcea referire. 

De când s-a separat de Andreea Bălan, actorul a avut mai multe postări care au stârnit controversă pentru că păreau cu subînțeles. Astăzi, Burcea a scris iarăși un mesaj care i-a adus numeroase comentarii și întrebări din partea internauților.(CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA O SĂ TURBEZE! ANDREEA BĂLAN SE MĂRITĂ CU TIBERIU ARGINT?!)

În dreptul unei fotografii în care se află într-un scaun cu rotile, George a scris: „Drumul meu e croit, moșule… Tata și-a petrecut toată viața-n pușcării și mi-a lăsat mie moștenire drumul ăsta nenorocit. Moșule, existã Dumnezeu?”.

Fanii nu au înțeles exact mesajul

Deși acesta este un citat care aparține scriitorului Maxim Gorki, numeroși internauți au considerat că citatul îi aparține actorului, mai ales pentru că părea că face referire la perioada petrecută de tatăl său la închisoare.(NU RATA: FABULOS! CUM A FOST SURPRINS TIBERIU ARGINT AZI, ÎN TRAFICUL DIN BUCUREȘTI. IUBITUL ANDREEI BĂLAN S-A FOTOGRAFIAT ÎN TIMP CE…)

După ce a primit multe întrebări și sfaturi, Burcea a ținut să explice: „Alooo, iubitele mele, acesta este un text scris de nenea Gorki, nu de mine;))) El a întrebat…( mă rog, personajul lui) dacă există Dumnezeu sau nu….😜. Vă pupă Burcea”.

Au trecut șase luni de când Andreea Bălan făcea publică despărțirea de George. Artista s-a concentrat în această perioadă extrem de mult pe fiicele sale, Ella și Clara, mai ales prin prisma faptului că pandemia de coronavirus i-a permis să petreacă mai mult timp cu ele.

Artista a acordat un interviu în cadrul căruia a povestit că nu își dorește ca micuțele Ella și Clara să cunoască vreo iubită de-a tatălui său, în următorii 3-4 ani. De asemenea, Andreea Bălan a punctat că la fel se va întâmpla și în cazul său, căci nu are de gând să aducă vreun bărbat în casă.(NU RATA: ANDREEA BĂLAN, DESPRE VIAȚA DE DUPĂ GEORGE BURCEA: „LE PLACE SUFERINȚA. VOR SĂ TE VADĂ LA PĂMÂNT”)

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni” a spus Andreea Bălan, pentru sursa citată.

George Burcea, mesaj disperat după ce a aflat că Andreea Bălan are un nou iubit

Actorul George Burcea a publicat pe contul său de Instagram o nouă poză realizată pe platourile de filmare a unei pelicule din care face parte. În imaginea care a stârnit multă revoltă, el apare în timp ce își ține un pistol la tâmpla dreaptă, iar felul în care a ales să fie imortalizat și mesajul pe care l-a pus la descriere sunt parcă din două “filme” separate.

“Filmul, dragostea mea🤘🎬”, a scris fostul soț al Andreei Bălan când a urcat fotografia de mai jos pe cunoscuta rețea de socializare.

În timp ce unii dintre internauți “au gustat” ideea artistului, alții l-au blamat.(NU RATA: CE REACȚIE A AVUT GEORGE BURCEA DUPĂ APARIȚIA IMAGINILOR ÎN CARE ANDREEA BĂLAN SE SĂRUTĂ CU NOUL IUBIT. “CA O STRIPTEUZĂ…”)

“Nu mai pune astfel de poze. Şi nu mai face semnul satanei, cu cele două degete ridicate, care simbolizează coarnele. Cheamă numele Domnului Iisus, El te iubeşte şi îți va schimba viața în bine. Dumnezeu este lumină şi dragoste şi în El nu este nicio urmă de întuneric”, “Ce film? Ce nu este clară poza? Atât îl duce capul, atât face!”, “Te bate gândul?”, “Și, ce este și mai grav: cei mici ne copiază în tot, așa ca mare grijă”,  “Și, cine știe, poate că nu îți pasă, așa obține Andreea custodia pe care și-o dorea”,“Înțelegeți că sunt niște roluri, nu mai fiți răi. Actorul are roluri cât mai multe și diverse ❤️❤️❤️” sunt șase dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a artistului.

George Burcea, criticat dur după ce a postat o fotografie în care își ține un pistol la tâmpla dreaptă © Instagram

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.