Ce reacție a avut George Burcea după apariția imaginilor în care Andreea Bălan se sărută cu noul iubit. “Ca o stripteuză…”

Autor:
Publicat: 07/07/2020 | 12:37

După ce CANCAN.RO v-a prezentat, în premieră națională, imagini cu Andreea Bălan și noul ei iubit, George Burcea a avut și el o primă reacție. Pe contul său de Instagram, actorul a publicat un mesaj prin intermediul căruia a dat de înțeles, chiar și în mod indirect, că nu prea i-au picat bine ipostazele în care fosta lui soție a fost imortalizată de fotoreporterii CANCAN.RO, în Vama Veche. 

La numai câteva ore după ce CANCAN.RO a publicat imaginile exclusive cu Andreea Bălan și noul său iubit, Tiberiu Argint, George Burcea a avut o primă reacție. În mod indirect, fără subiect și predicat, actorul ar fi „atacat-o” pe fosta lui soție, pe Instagram. (VEZI AICI: EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ)

Andreea Bălan și noul iubit, Tiberiu Argint

George Burcea a făcut o postare cu un bărbat și o femeie, posibil prietenii săi, la care a adăugat melodia „Come Get Her”, ale cărei versuri sunt un pic… controversate… „Cineva să vină să o ia, dansează ca o stripteuză”, se aude pe fundalul postării lui George Burcea.

(NU RATA:  ȚI SE FACE MILĂ DE EL! CE FĂCEA GEORGE BURCEA ÎN TIMP CE ANDREEA BĂLAN SE SĂRUTA LA MARE CU NOUL IUBIT)

Nu ar fi prima dată când actorul ar recurge la mesaje acide la adresa Andreei Bălan, în mediul online. Astfel că nu ar fi deloc de neglijat posibilitatea ca Burcea să îi fi transmis un mesaj Andreei Bălan, prin intermediul acestei postări.

Andreea Bălan se iubește de trei săptămâni cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan ar forma un cuplu cu Tiberiu Argint de trei săptămâni, după cum au declarat apropiații celor doi. Înainte să se afișeze împreună la mare, artista se pare că îl vizita pe iubitul său acasă, iar, pentru a nu o recunoaște lumea, purta tot timpul perucă. Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE AM PRINS-O SĂRUTÂNDU-SE CU NOUL IUBIT: „ÎMI PLACE SĂ..”)

În plus, potrivit surselor noastre, artista i le-ar fi prezentat tânărului pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Cei doi și-ar consuma legătura sentimentală în principal în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală.

Tiberiu și Andreea intră, ținându-se de mână, în club

Deși ar fi încercat, cel puțin o perioadă, să țină totul departe de ochii lumii, CANCAN.RO a surprins-o pe Andreea Bălan în tandrețuri alături de Tiberiu Argint, la malul mării. Cei doi au dansat împreună, s-au plimbat de mână, s-au sărutat cu patos și nu au mai ținut cont de nimic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.