Ți se face milă de el! Ce făcea George Burcea în timp ce Andreea Bălan se săruta la mare cu noul iubit

Autor:
Publicat: 07/07/2020 | 08:42
Ți se face milă de el! Ce făcea George Burcea în timp ce Andreea Bălan se săruta la mare cu noul iubit

După aproape 5 luni de când a anunțat că ea și George Burcea au luat-o pe drumuri separate, Andreea Bălan iubește din nou și se pare că o face cu mare patos. CANCAN.RO v-a prezentat imagini exclusive cu artista și noul său iubit, Tiberiu Argint, în timp ce se afișau în văzul tuturor, în Vama Veche. Toată lumea se întreabă acum ce făcea George Burcea, mai exact, în momentele în care Andreea Bălan se săruta cu noul iubit?

În timp ce Andreea Bălan se afișa pe litoral ca o adolescentă îndrăgostită, George Burcea avea mare grijă de fetițele lor, Ella și Clara, așa că mai, mai ți se face milă de actor!

NU RATA – ANDREEA BĂLAN, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE AM PRINS-O SĂRUTÂNDU-SE CU NOUL IUBIT: „ÎMI PLACE SĂ..”

Pe contul său de Instagram, în ultimele zile, George Burcea a postat mai multe fotografii cu fiicele sale și ale Andreei Bălan, pesemne că a fost extrem de implicat și de grijuliu cu acestea. Cel mai probabil, George Burcea nici măcar o secundă nu se gândea că în momentele în care el se ocupă de fete, Andreea Bălan se sărută și se atinge cu patos cu Tiberiu Argint, la malul mării.

Andreea Bălan le-ar fi prezentat deja pe fiicele sale, noului iubit

Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint. În plus, potrivit surselor noastre, artista i le-ar fi prezentat tânărului pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea.

CITEȘTE ȘI – EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ

doi și-ar consuma legătura sentimentală în principal în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Potrivit surselor citate, artista îl vizitează frecvent, dar ar fi preferat, de fiecare dată, să poarte perucă atunci când a ajuns în zonă, pentru a nu fi prea ușor recunoscută.