Ea chiar e „liberă la mare”! Andreea Bălan se pozează sexy în costum de baie, în timp ce George Burcea are grijă de fetițe

Publicat: 05/07/2020 | 18:19

„Liberă la mare, stau cu tine la soare…” este celebrul vers al Andreei Bălan, doar că de această dată a lăsat fetițele acasă, dar și pe George Burcea și a plecat singurică la distracție. Mai mult, artista s-a fotografiat în cele mai sexy ipostaze, în costum de baie, spre deliciul tuturor bărbaților.

Andreea Bălan este liberă la mare, dar nu stă cu nimeni la soare! După o perioadă în care a avut parte atât de suișuri, dar și de coborâșuri, artista a decis că este timpul să mai facă lucruri și pentru ea, nu doar pentru cei din jur.

NU RATA – CE A FĂCUT GEORGE BURCEA, IMEDIAT DUPĂ CE ANDREEA BĂLAN S-A FOTOGRAFIAT PETRECÂND LA MARE. S-A ÎNCONJURAT DE FEMEI ŞI A FĂCUT TOTUL PUBLIC

Și, pentru că știe să îmbine utilul cu plăcutul, Andreea Bălan s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mamaia și s-a pozat în cel mai sexy costum de baie, unul roșu, cu un decolteu adânc, ce îi punea în evidență bustul generos.

George Burcea a rămas acasă, cu fetițele

Pentru că a spus de nenumărate ori că ea și George Burcea trebuie să rămână uniți în continuare pentru cele două fetițe pe care le au împreună, actorul a rămas „de serviciu” acasă, pentru a avea grijă de Ella și Clara, în timp ce Andreea Bălan se află la mare, pesemne că reușește să-și îndeplinească cu succes sarcina de tătic.

Mai mult, surse din anturajul celor doi au declarat că este posibil ca Andreea Bălan și George Burcea să meargă la mare împreună, alături de fetițele lor.

CITEȘTE ȘI – FOTO | ANDREEA BĂLAN, ESCAPADĂ PE MALUL MĂRII

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”,au declarat surse din anturajul celor doi pentru impact.ro.